Liebherr koelkast TX1021-21

349.00

Artikelnummer: 000000000000076759 Categorie:

Beschrijving

Barmodel koelkast
Deze minikoelkast is ontworpen om te genieten van extra luxe buiten de keuken. Plaats dit barmodel bijvoorbeeld in je tuinhuisje of in je studentenkamer om altijd een gekoeld drankje of hapje bij de hand te hebben. Je beschikt over twee plateaus, 2 kleine groentelades en drie uitneembare deurvakjes.
Handige koelkast voor cocktailfeestjes
De LIEBHERR TX1021 21 is een ideaal apparaat voor mensen die regelmatig een feestje geven. Met dit barmodel heb je in het feestvertrek altijd gekoelde drankjes, ijsblokjes en fruit bij de hand om heerlijke cocktails te bereiden zonder dat je voortdurend naar de keuken hoeft te lopen. Het formaat leent zich er zelfs voor om de koelkast mee te nemen en te gebruiken op locatie zoals bijvoorbeeld op de camping.
Beschik over je eigen minibar
Wil je in huis of de tuin genieten van de luxe van je eigen minibar? De LIEBHERR TX1021 21 is een praktische oplossing voor in je tuinhuisje, op je slaapkamer of gewoon in de huiskamer. De draairichting van de deur is verwisselbaar. Tip: als je je mooiste glazen boven op de koelkast plaatst, heb je op een eenvoudige en snelle manier een gezellige drankhoek binnen- of buitenshuis gemaakt. Met de LIEBHERR TX1021 21 kun je genieten van je eigen barmodel koelkast in huis of daarbuiten en je gehele gezelschap op elke plek van een koud drankje met ijsblokjes en/of een vers hapje voorzien!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liebherr koelkast TX1021-21” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − zes =