Liebherr koelvriescombinatie CN3115-20

699.00

Artikelnummer: 000000000000219712 Categorie:

Beschrijving

Topklasse koelkast met viersterren vriezer
Houd je voedingsmiddelen langer vers in een koelkast met geavanceerde klimaatzones en in een vriezer met snelle invriescapaciteit. De Liebherr CN3115 20 hoef je nooit te ontdooien en het is een betrouwbare koelkast voor elk gezin.
Zuinig, degelijk en gemakkelijk
Met een gemiddeld stroomverbruik van 0,608 kWh per dag is het energielabel A++ terecht verdiend door deze Liebherr koelkast. Jaarlijks komt het energieverbruik neer op ongeveer 222 kWH en dat is beslist niet veel als je bedenkt dat je een netto inhoud van 173 liter koelruimte en 87 liter vriesruimte hebt. De Liebherr CN3115 20 is uitgevoerd met VarioSpace. Dat betekent dat alle laden en de tussenliggende glazen bodems uitneembaar zijn, zodat ook grotere verpakkingen moeiteloos in de vriezer kunnen worden bewaard. Met die flexibiliteit kun je je vriesruimte altijd op maat inrichten. Dankzij het DuoCooling-systeem kun je de temperatuur in het vriesgedeelte onafhankelijk van het koelgedeelte instellen. Zo'n gescheiden systeem zorgt ervoor dat je met zo min mogelijk energie de juiste temperatuur kunt bereiken, en dat er geen overdracht van lucht en geurtjes tussen de beide compartimenten is. Het uitgekiende NoFrost-systeem voert vochtige lucht af en houdt het vriesgedeelte ijsvrij. Ontdooien is dus niet nodig bij deze koel-vriescombinatie.
Slimme techniek
De vooruitstrevende techniek in de Liebherr CN3115 20 vind je ook terug in het PowerCooling-systeem. Verse producten worden snel op de juiste koeltemperatuur gebracht, de binnentemperatuur blijft constant en als de deur van de koelkast geopend wordt, schakelt de ventilator direct uit. Zo bespaar je energie en heb je altijd een optimale koeling. Moet de temperatuur even omlaag gebracht worden om veel nieuwe etenswaren vers te houden? Daar is de Supercool-automaat voor ontwikkeld. Gedurende zes uur wordt de koeltemperatuur op 2 ┬░C gehouden. Bij een stroomstoring blijft de inhoud van je vriezer nog 18 uur bevroren en bruikbaar. Als je de deur van de koelkast per ongeluk laat openstaan klinkt er een waarschuwingssignaal, en er is een mogelijkheid een kinderbeveiliging te programmeren. Deze Liebherr CN3115 20 koelkast is dus van alle gemakken voorzien.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liebherr koelvriescombinatie CN3115-20” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − een =