Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICU3324-20

1,199.00

Artikelnummer: 000000000000240700 Categorie:

Beschrijving

De aantrekkelijke Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20
In de keuken van een modern huishouden kun je niet zonder goede mogelijkheden voor koelen en vriezen. De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20 geeft je wat dat betreft alle tools in handen om je levensmiddelen vers, goed gekoeld en ingevroren te bewaren. Dit ruime topapparaat met zijn innovatieve technische mogelijkheden biedt je veel gemak en efficiënte manieren om al je producten overzichtelijk bij de hand te houden.
Ruime inhoud en veel mogelijkheden
De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20 heeft een ruime inhoud in zowel het koel-, als het vriesdeel. De kastbrede BioCool lade op rolwieltjes is zeer handig in het gebruik en de GlassLine plateaus kun je eenvoudig in verschillende hoogtes verstellen voor optimaal gemak en efficiëntie. De verstelbare deurvakken hebben een uitneembare gehard glazen bodem die gemakkelijk te reinigen is. De energiezuinige en in het interieur geïntegreerde LED verlichting geeft je een goed overzicht van de inhoud van deze koelvriescombinatie. De vriesladen en de glazen plateaus zijn eenvoudig te verwijderen waardoor nog meer praktische binnenruimte ontstaat. Het SmartFrost systeem zorgt voor een betere invriescapaciteit, meer flexibiliteit en de mogelijkheid om de koelkast sneller en gemakkelijker te ontdooien en te reinigen. Levensmiddelen kunnen in iedere lade snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren. De diepvriesladen met twee handige handgrepen, zijn rondom gelsloten en hebben een transparante voorzijde voor optimaal overzicht. De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20 geeft je de beschikking over moderne specificaties zoals onder meer:
Een strak modern design dat in iedere eigentijdse keuken past
Uitstekende inbouwmogelijkheden
een koelgedeelte met een netto capaciteit van 194 liter
een 4 sterren vriesgedeelte met een netto capaciteit van 80 liter
een kastbrede BioCool lade op rolwieltjes
eenvoudig te reinigen GlassLine plateaus
geïntegreerde energiezuinige LED verlichting
een uitgekiend SmartFrost systeem voor nog meer efficiëntie
diepvriesladen met praktische handgrepen
een aantrekkelijke snelvriesfunctie
De Liebherr koelvriescombinatie /inbouw ICU3324-20 is een waardevolle aanschaf wanneer je wilt beschikken over veel verschillende mogelijkheden en de meest innovatieve techniek voor eigentijds koelen en vriezen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICU3324-20” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 4 =