Liebherr vriezer GX823-20

299.00

Artikelnummer: 000000000000062612 Categorie:

Beschrijving

Liebherr vriezer GX823 20
Een vrijstaande compacte vriezer met FrostSafe systeem, 2 vriesladen en VarioSpace inrichting. Voorzien van een Lcd-temperatuurdisplay en toets voor snelvriezen. Dankzij SmartFrost is er weinig ijsvorming op de glad afgewerkte binnenwanden.
Compact maar toch ruim
Met een inhoud van 69 liter biedt de Liebherr GX823 20 voldoende ruimte om brood, diepvriesgroenten, vleeswaren, ijs en diepvriessnacks voor 1 tot 2 personen te bewaren. De vriesladen zijn voorzien van een transparante voorzijde en 2 solide handgrepen aan de zijkanten. VarioSpace inrichting maakt de laden en het glasplateau eenvoudig verwijderbaar. Zo kun je zelfs voor een hoge taart ruimte creƫren in deze compacte vriezer.
Optimale koeling en snelvriesfunctie
De koelleidingen zijn om het volledige interieur gewikkeld, waardoor alle delen van de vriezer even koud worden. De leidingen zijn onzichtbaar weggewerkt in de isolatie. De 2 vriesladen zijn rondom gesloten, waardoor er nauwelijks koude lucht ontsnapt uit een ingeschoven lade. De Liebherr GX823 20 heeft een erg laag energieverbruik. Met een simpele up/down knop kun je de diepvriezer op 5 koelniveaus instellen. De gekozen instelling, tussen -15 graden en -32 graden Celsius, zie je duidelijk op het Lcd-display. De SuperFrost-functie brengt de temperatuur tijdelijk naar het laagste niveau zodat je boodschappen snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na een vast aantal uren schakelt het apparaat automatisch terug naar de reguliere temperatuurinstelling.
Minder rijpvorming dankzij SmartFrost (LowFrost)
Het SmartFrost systeem zorgt voor minder ijskristalletjes tegen het interieur van de vriezer. Ontdooien is daarom zelden nodig. Vanwege de gladde afwerking van de binnenwanden is de Liebherr GX823 20 bovendien makkelijk en snel te reinigen. Met een hoogte van 63 centimeter past deze prachtige compacte diepvriezer in vrijwel iedere keuken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liebherr vriezer GX823-20” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vier =