Linksys router EA6900-EJ

146.99

Artikelnummer: 000000000000218939 Categorie:

Beschrijving

Linksys EA6900 Dual-Band Smart Wi-Fi Router
De Linksys EA6900 is perfect voor HD-videostreaming en games, want hij ondersteunt snelheden tot 600 Mbps (Wireless-N) + 1300 Mbps (Wireless-AC).
Naadloos video’s streamen en delen met hoge verbindingssnelheden
De EA6900 werkt met twee draadloze frequentiebanden, de 2,4GHz- en de 5GHz-band, ten behoeve van overdrachtssnelheden tot 600 Mbps (Wireless-N) + 1300 Mbps (Wireless-AC)*. Ideaal voor media-intensieve toepassingen zoals het streamen van video's en online gamen. Vier Gigabit Ethernet-poorten maken het gemakkelijk om gegevens snel te delen via jouw netwerk en met externe apparaten – tien keer sneller dan bij Fast Ethernet. Je kunt via de razendsnelle USB 3.0-poort een opslagapparaat aansluiten en snel grote bestanden overdragen of apparaten delen via jouw Wi-Fi-netwerk. En de USB 2.0-poort is perfect voor de overdracht van kleinere bestanden of een vaste printer.
Beamforming-technologie helpt ‘dode zondes’ voorkomen
Met beamforming wordt het Wi-Fi-signaal rechtstreeks op je smartphones, tablets en laptops gericht en niet in een willekeurige richting uitgezonden. Het resultaat is een efficiënter netwerk met een groter bereik. Als Je apparaat minder moeite hoeft te doen om gegevens te ontvangen, levert dit niet alleen meer efficiëntie op maar zal de batterij van het aangesloten apparaat ook langer meegaan.
Wijzig de instellingen van jouw Wi-Fi-thuisnetwerk, waar je ook bent
Met de Linksys Smart Wi-Fi-app op een smartphone of tablet kunt je jouw Wi-Fi-thuisnetwerk ook op afstand heel eenvoudig beheren en controleren.
Gasttoegang: Creëer een gescheiden, met een wachtwoord beveiligd, Wi-Fi-netwerk voor maximaal 50 gasten. Het wachtwoord kan heel eenvoudig gedeeld worden.
Ouderlijk toezicht: Maak internetgebruik veilig voor je kinderen, zelfs wanneer je niet thuis bent. Met deze functie kun je het gebruik beperken, de toegang tot ongewenste webinhoud voorkomen en de toegang tot het internet voor bepaalde apparaten blokkeren.
Apparaatprioritering: Je kunt voorrang geven aan de apparaten die de hoogste snelheden nodig hebben.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Linksys router EA6900-EJ” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + 20 =