Logitech gaming muis Lightspeed Prodigy G305

54.99

Artikelnummer: 000000000000251826 Categorie:

Beschrijving

G305 is een draadloze LIGHTSPEED-gamingmuis die is ontworpen voor serieuze prestaties met de nieuwste technologische innovaties tegen een betaalbare prijs.
12.000 dpi, 10x efficiëntie
De HERO-sensor is een geavanceerde optische gamingsensor van Logitech G die zowel ongelooflijke prestaties als ongekende efficiëntie levert. Want bij draadloos gamen kun je nou eenmaal geen concessies doen. Programmeer dpi van 200 tot 12.000 en sla tot 5 profielen op in het ingebouwde geheugen.
250 uur, één AA-batterij
De HERO-sensor en LIGHTSPEED zorgen voor extreme efficiëntie om 250 uur lang te kunnen gamen met slechts één AA-batterij. Dat is zo'n 9 maanden gemiddeld gebruik (met topprestaties) voordat je je batterij moet vervangen. En maak je geen zorgen: de G305 heeft een indicatielampje dat je waarschuwt als er nog 15% batterijvermogen is.
99 gram Fast Freedom
Bij Logitech G hoeft een draadloze gamingmuis niet zwaar te zijn. De G305 is superlicht (slechts 99 gram) dankzij het lichtgewicht mechanische ontwerp en het uiterst efficiënte batterijgebruik.
Flexibel en eenvoudig
De twee primaire knoppen op de G305 gaan tot 10 miljoen klikken mee. Daarnaast is de G305 voorzien van een middenklik, dpi-knop en twee zijknoppen die naar wens kunnen worden geprogrammeerd met de Logitech Gaming Software.
Superieure klikrespons
Geavanceerde springveren met gescheiden knoppen verbeteren de consistentie van de linker- en rechtermuisknop en verminderen de kracht die nodig is om te klikken. Dit resulteert in strakke, betrouwbare klikken waarop je zelfs tijdens de intensiefste gamingsessies kunt vertrouwen.
Opbergruimte voor USB-nano-ontvanger
Het duurzame, lichtgewicht ontwerp met compacte omvang en de ingebouwde opbergruimte voor de nano-ontvanger maken van de G305 de ideale reisgenoot.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Logitech gaming muis Lightspeed Prodigy G305” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 12 =