Medisana bloeddrukmeter 51067

21.99

Artikelnummer: 000000000000074191 Categorie:

Beschrijving

De Medisana 51067 bloeddrukmeter is een gecertificeerd medisch apparaat waarmee je nauwkeurig je bloeddruk kunt meten rond je pols en eveneens ook hartritmestoornissen detecteert zodat je snel kunt ingrijpen bij afwijkende meetwaardes.
Breng je bloeddruk nauwkeurig in kaart
Wanneer je al eerder last hebt gehad van een te hoge of te lage bloeddruk wil je deze natuurlijk nauwlettend in de gaten houden. Om niet elke keer naar een huisarts te lopen en bovendien een duidelijk beeld te krijgen over een bepaalde periode, is de Medisana 51067 bloeddrukmeter het apparaat bij uitstek. Je bevestigt het eenvoudig rondom je pols en hebt in een mum van tijd een nauwkeurige meting van je bloeddruk en de eventuele detectie van hartritmestoornissen. Dankzij de 120 geheugenplaatsen voor 2 gebruikers die aanwezig zijn in de bloeddrukmeter kun je perfect bijhouden hou het met je bloeddruk gesteld is over een bepaalde periode in de tijd.
Medisch gecertificeerd volgens MDD
Om er zeker van te zijn dat de gegevens die je verkrijgt ook juist zijn, is het belangrijk om een apparaat aan te schaffen dat medisch gecertificeerd is. De Medisana 51067 is gecertificeerd volgens MDD (Medical Device Directive) en je kunt er dus prat op gaan dat alle data correct is. Bemerk je onregelmatigheden of een langdurig te hoge of lage bloeddruk, dan moet je natuurlijk wel een arts raadplegen zodat je een juiste behandeling kunt krijgen.
Welke metingen gebeuren er met deze polsbloeddrukmeter?
Enerzijds wordt je bloeddruk gemeten. Deze bestaat uit een systolische (boven) druk en een diastolische (onder) druk. De combinatie van beiden en het verschil in de waarden geeft aan of je bloeddruk binnen de normale normen valt. Anderzijds meet je ook je hartslag. Dit is niet enkel handig voor mensen met hartritmestoornissen, maar ook voor sporters die aan cardiotraining doen.
Waarom gebruik maken van een bloeddrukmeter
Of je nu in prima gezondheid verkeert of niet, een bloeddrukmeter is altijd handig. Iedereen heeft weleens last van een appelflauwte of versnelde hartslag en dankzij dit apparaat weet je exact wat er aan de hand is en of je best snel even langs de dokter gaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medisana bloeddrukmeter 51067” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + een =