Medisana bloeddrukmeter 51160 BU 510

24.95

Artikelnummer: 000000000000070365 Categorie:

Beschrijving

60 Geheugenplaatsen per persoon
Alle gegevens die gemeten worden, zoals de systolische bovendruk en diastolische onderdruk, kunnen worden opgeslagen op het apparaat. Er zijn wel 60 geheugenplaatsen op de meter beschikbaar om de gegevens op te slaan. Vervolgens kan er een berekening gemaakt worden van de gemiddelde druk. Het systeem maakt op eenvoudige wijze een overzicht.
Eenvoudig te bedienen
Het LED weergavescherm is duidelijk leesbaar dankzij de extra grote cijfers. Het apparaat is eenvoudig te bedienen zonder al teveel ingewikkelde knopjes. De bloeddrukmeter is gemakkelijk om de bovenarm te plaatsen en is in staat om de meting zeer nauwkeurig uit te voeren. De grote manchet is geschikt voor een armomtrek van 22 tot 36 centimeter.
Gemakkelijk onderweg te gebruiken en voorzien van handige etui
Het apparaat werkt op vier AA batterijen van 1.5 volt. Zo kun je zelfs onderweg, wanneer je niet beschikt over stroom, jouw hartslag en bloeddruk meten. Het bijgeleverde etui maakt het mogelijk om het apparaat weer netjes en eenvoudig op te bergen. Dankzij het etui kun je de meter gemakkelijk meenemen en vuil en stofvrij houden.
Gecertificeerd medisch apparaat
De indeling van de meetwaarden is volgens het waarderingssysteem van de Wereldgezondheidsorganisatie. De bloeddrukmeter is een medisch apparaat dat gecertificeerd is volgens MDD (medical Device Directive). Dit in combinatie met het gebruiksgemak van het apparaat maakt van deze bloeddrukmeter een fijn hulpmiddel waarmee je dagelijks op zeer nauwkeurige wijze alles in de gaten kunt houden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medisana bloeddrukmeter 51160 BU 510” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =