Medisana lichttherapielamp LT 460

55.95

Artikelnummer: 000000000000234410 Categorie:

Beschrijving

Medisana lichttherapielamp LT460
Voelt u zich lusteloos, kunt u zich slecht concentreren en bent u prikkelbaar of moe? Met name bij het invallen van de herfst en winter is dit een bekend fenomeen. Deze seizoensgebonden depressieve gevoelens zijn een groeiende plaag doordat we steeds minder buiten komen en minder daglicht tot ons nemen. Gelukkig is dit bewezen effectief te verhelpen met lichttherapie.
De lichttherapielamp LT 460 gaat de zogenaamde winterdip tegen, die in de medische wereld bekend staat als Seizoensgebonden affectieve stoornis, met maar liefst 10000 Lux lichtsterkte*.
Eén keer per dag een lichtbad van deze lichttherapielamp is voldoende om het lichaam weer de energie te geven die u gewend bent. De krachtige en energiezuinige LED-lampen verzekeren duizenden uren gebruik van de LT 460 Lichttherapielamp.
Gebruik de voetjes om de LT 460 Lichttherapielamp in horizontale of verticale positie te plaatsen en de 2 intensiteiten om de gewenste lichtintensiteit te bepalen zodat u voor elke situatie weer energie kunt bijtanken.Een lichttherapielamp brengt de zon terug in huis!
* Bij 10 cm afstand op de hoogste intensiteit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medisana lichttherapielamp LT 460” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 2 =