Miele afzuigkap DA1260 WIT

449.00

Artikelnummer: 000000000000231887 Categorie:

Beschrijving

De Miele DA1260 WIT: een uitstekende afzuigkap van een topmerk
Waar zou je in de keuken van een modern huishouden zijn zonder goede afzuigkap! Een dergelijk apparaat is een onmisbaar onderdeel van je keukenapparatuur wanneer je damp, vet en kookluchtjes snel en efficiënt wilt kunnen afzuigen. Met de Miele DA1260 WIT kies je voor een uitstekende afzuigkap van een Duits topmerk. Dit model ziet er prachtig uit en doet zijn werk meer dan goed.
Ruim voldoende mogelijkheden en innovatieve techniek
De Miele DA1260 WIT onderbouwafzuigkap beschikt over energiezuinige LED verlichting waarmee je een goed overzicht op je fornuis houdt. Met de eenvoudige schuifschakelaars kun je snel 3 verschillende snelheidsstanden instellen. Je kunt met dit apparaat in de boosterstand een maximale afzuigcapaciteit van 545 m³/uur bereiken. De 2 roestvrijstalen vetfilters laten zich eenvoudig reinigen en zijn zelfs vaatwasser bestendig. De innovatieve luchtafvoer en recirculatie techniek werken uitstekend zodat je maximaal profijt tijdens en na het koken ondervindt. Wil je in je keuken voor een betaalbare prijs genieten van een perfect werkende afzuigkap die ontwikkeld is door een van de grootste internationale fabrikanten, dan is de Miele DA1260 WIT een zeer goede keuze. De verrassend aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en de betrouwbaarheid en efficiëntie van dit model maken de aanschaf beslist de moeite waard. Als je hoogwaardige kwaliteit, een energiezuinige werking en optimale efficiëntie voor een eerlijke prijs weet te waarderen, dan kan de Miele DA1260 WIT een belangrijke rol in jouw keuken spelen. Met deze afzuigkap beschik je over aantrekkelijke specificaties zoals:
een krachtig en stijlvol eigentijds design
een product van een Duitse topfabrikant
energiezuinige LED verlichting
stevige eenvoudige schuifschakelaars
3 verschillende snelheidsstanden
2 roestvrijstalen vetfilters (vaatwasser bestendig)
innovatieve luchtafvoer en recirculatie techniek
en energiezuinige werking
De Miele DA1260 WIT is een zeer goede keus als je voor een aantrekkelijke scherpe prijs wilt kunnen beschikken over een duurzame, fraai ogende en efficiënte afzuigkap waarmee je in jouw keuken zorgt voor een goede afvoer van vervelende luchtjes, vocht en vet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Miele afzuigkap DA1260 WIT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 2 =