Miele koelvriescombinatie (inbouw) KF37122ID

1,019.00

Artikelnummer: 000000000000072764 Categorie:

Beschrijving

De Miele KF37122ID koelvriescombinatie is groot, efficiënt en makkelijk in te delen
De Miele KF37122ID koelvriescombinatie heeft een groot vriesvak en een ruime mogelijkheid om vers voedsel lang goed te houden in zijn koelgedeelte. Hij is gemakkelijk in te delen en te reinigen en springt zuinig en efficiënt om met energie.
Slim omspringen met je beschikbare ruimte
Voor je gezin zoek je een koelvriescombinatie waarin je voor langere tijd vlees, vis, groente en dranken gekoeld of ingevroren kunt houden. Als je kiest voor deze praktische Miele KF37122ID koelvriescombinatie, kom je geen ruimte tekort en grijp je nooit mis. Met een vriesgedeelte dat 58 liter kan bevatten en bovendien 10 kg vlees binnen 24 uur invriest, kun je gerust efficiënt inkopen en je voedsel lang bewaren. Het koelgedeelte van deze koelvriescombinatie is boven het vriesgedeelte geplaatst en heeft een inhoud van 229 liter. In de deur vind je vier kunststof plateaus die je zelf op de gewenste hoogte instelt. Je koelkast is verder voorzien van zes legplanken van hoogwaardig veiligheidsglas en heeft een transparante groente- en fruitlade. De zes legplanken stel je op de door jou gewenste hoogte in, zodat je jouw koelruimte op jouw consumptiebehoeftes kunt aanpassen.
Grootse prestaties voor nog langer vers voedsel
Doordat het vriesgedeelte van je Miele KF37122ID koelvriescombinatie vlees en vis zo snel invriest, weet je dat je voedsel echt veilig is opgeslagen. In veel koelkasten is de temperatuur niet uniform verdeeld en moet je rekening houden welke producten je hoog of juist laag bewaart. Door Miele's DynaCool systeem is dit niet meer nodig. Overal in je koelruimte heerst dezelfde makkelijk instelbare temperatuur. Het maakt niet meer uit wat je waar plaatst. Alles wordt uniform gekoeld en op dezelfde temperatuur gehouden. De glazen VarioRoom legplanken en diepvrieslades van veiligheidsglas zijn eenvoudig te verwijderen en snel hygiënisch te reinigen.
Vriendelijk voor je portemonnee en je oren
Je zult je Miele KF37122ID koelvriescombinatie nauwelijks horen. Met een geluidsniveau van 37 dB voer je gewoon in de keuken rustige gesprekken en blijf je verstaanbaar. Deze grote koelvriescombinatie gebruikt per jaar ongeveer 240 kWu aan stroom. Dat levert hem een plek op in de energie-efficiëntieklasse A++, de een na hoogste en zeer energiezuinige klasse waarmee je concreet vele euro's zult besparen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Miele koelvriescombinatie (inbouw) KF37122ID” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + drie =