Miele was-droogcombinatie WTH 130 WPM

1,759.00

Artikelnummer: 000000000000229300 Categorie:

Beschrijving

De alles in 1 topper
Ruimte besparen en tegelijk genieten van het gemak van een wasmachine en een droger in huis? Dat kan met deze was-droogcombinatie van Miele. De Miele WTH 130 WPM biedt het beste van beiden. Het apparaat beschikt voor de nieuwste technologische snufjes om je was perfect schoon en droog te krijgen. Je kunt 7 kilo wasgoed kwijt in de machine en 4 kilo drogen. Het toerental is met een maximum van 1600 zeer hoog, zodat je ook zonder de droger aan te zetten een relatief droge was hebt.
Innovatieve features
Deze Miele is voorzien van een speciale Thermo SoftCare trommel met een honingraatstructuur. Tussen de trommel en het wasgoed komt een laagje water waardoor textiel zich soepeler door de machine beweegt. Dat beschermt je kleding tegen slijtage en zorgt voor een stuk minder kreukels. De wasmachine is uitgerust met de Miele TwisDos technologie. Dit zorgt voor de ideale hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elke was. Je zal een aanzienlijke verlaging merken in de trillingen en het geluid dat de machine produceert dankzij de duurzame motor zonder koolborstels. En ben je geen fan van strijken? Dan is de stoomfunctie van dit apparaat perfect voor jou. Het wasgoed wordt in de machine alvast zachtjes gestoomd zodat strijken stukken minder werk is of zelfs overbodig.
Water en energie besparen
Met deze was-droog combinatie bespaar je op water en energie, uiteraard zonder in te leveren op de prestaties van de wasmachine voor spoelen en reinigen. Ook de programmaduur wordt er niet langer van, zelfs niet als je kiest voor een eco was. Dankzij de spin & spray innovatie wordt warm water bespaard door wasmiddel via de boven- én onderkant van de trommel over de was te verspreiden. Nog meer besparen? Gebruik dan de handige bijbehorende app om de was-droogcombinatie te bedienen. Zo is het een eitje om de was te laten draaien tijdens de daluren van het elektriciteitsnet, bijvoorbeeld aan het eind van de avond.
Perfect schone en droge was zonder meer dan een vierkante meter ruimte in huis in te nemen? De Miele WTH 130 WPM maakt het waar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Miele was-droogcombinatie WTH 130 WPM” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + zeven =