Nest NEST PROTECT BATTERY 3 PACK

339.00

Artikelnummer: 000000000000237527 Categorie:

Beschrijving

Altijd en overal op de hoogte van gevaren in huis
Met deze slimme rookmelder van Nest ben je altijd en overal op de hoogte van rookontwikkeling en koolmonoxide lekkage in jouw huis. De Nest Protect staat in verbinding met jouw mobiele apparaten en met andere Nest Protect rookmelders die je in jouw huis hebt hangen. Met behulp van wifi worden meldingen naar je mobiel gestuurd. Dankzij Bluetooth LE kun je je melders snel instellen en een vals alarm gemakkelijk van afstand uitzetten. Al je Nest Protects communiceren met elkaar via de betrouwbare Weave-technologie. Ook als er even geen wifi is, kunnen je Nest Protects je nog steeds vertellen wat en waar het probleem is.
Prachtig van buiten, hightech van binnen
Meubels en bouwmaterialen zijn veranderd, en branden dus ook. Het vuur brandt nu veel sneller en de rook is giftiger. De Nest Protect heeft de juiste technologie om branden in hedendaagse woningen te detecteren.
Niet alleen een alarm, ook een gids
Met de ‘Wat te doen’-functie in de Nest-app kunnen je gezinsleden leren hoe ze het huis veilig kunnen verlaten. Deze functie verschijnt ook op je mobiel als het alarm afgaat. Je kunt zelfs een contactpersoon voor noodgevallen invoeren, zodat je de gegevens direct bij de hand hebt als het nodig is.
Weet wat er is gebeurd
Je ben niet altijd thuis als er een noodgeval is. Daarom onthoudt de Nest Protect wat er is gebeurd en laat hij de detail, tot 10 dagen, zien in de veiligheidsgeschiedenis.
Hij helpt je elke maand
Nest stuurt je elke maand een Nest-rapport met een overzicht van de gebeurtenissen en tips om jezelf te beschermen.
Eenvoudiger kan bijna niet
Je kun de Nest Protect snel en eenvoudig instellen met je iPhone, iPad of Android-apparaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nest NEST PROTECT BATTERY 3 PACK” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + elf =