Philips espresso apparaat EP5333/10

579.00

Artikelnummer: 000000000000250949 Categorie:

Beschrijving

Maak met de Philips 5000 serie EP5333/10 volautomaat met één druk op de knop geurige koffievariëteiten, zoals espresso, koffie, cappucino en latte macchiato. De molen is 100 procent zuiver keramisch: zeer hard en precies, zodat je kan genieten van minstens 20.000 koppen verse aromatische koffie. Je kan eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel je vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke drankjes! Wil je liever gewoon heet water? Ook dit is mogelijk met deze volautomaat.
LatteGo
Doe een laagje zijdezachte melkschuim bij jouw koffie. De LatteGo mixt bij hoge snelheid melk en lucht in de ronde melkopschuimkamer en voegt romig melkschuim toe aan jouw kopje op precies de juiste temperatuur zonder te knoeien. Voor snel en handig bewaren in de koelkast of daarbuiten kan je de speciale bewaardeksel voor de LatteGo gebruiken. Het tweedelig melksysteem heeft geen buizen of verborgen delen en kan in de vaatwasser of onder de kraan in minder dan 15 seconden worden schoongemaakt. Voor jouw gemak kan je de LatteGo in de vaatwasmachine afwassen. Zo bespaar je tijd en ben je verzekerd van een hygiënische reiniging.
Tot 5000 kopjes zonder ontkalken
De gepatenteerde innovatie, het AquaClean-waterfilter, zorgt ervoor dat je optimaal van jouw volautomatische koffiemachine geniet. Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoef je tot 5000 kopjes jouw machine niet te ontkalken en krijg je het hygiënische voordeel van helder en zuiver water. Een bijkomend voordeel is dat de ontkalkingswaarschuwing automatisch wordt uitgeschakeld wanneer AquaClean is geïnstalleerd in jouw koffiemachine.
Gebruikersprofiel
Stel het volume van elke drank in door de knop van de drank ingedrukt te houden tot het display het MEMO-pictogram weergeeft. Druk op de OK-knop wanneer de kop de gewenste hoeveelheid bevat. Als je een recept zet, wordt de geselecteerde aromasterkte automatisch opgeslagen.
Eenvoudig schoonmaken
De zetgroep is het hart van iedere volautomatische koffiemachine en moet regelmatig worden schoongemaakt. Doordat de zetgroep afneembaar is, kan je deze grondig schoonmaken door hem af te spoelen onder de kraan.
Houd jouw bonen langer vers
De nieuwe aroma-afdichting beschermt jouw favoriete koffiebonen en zorgt ervoor dat ze hun oorspronkelijke aroma na verloop van tijd behouden, terwijl de maalmolen minder geluid maakt.
Koffie op de perfecte temperatuur
De Thermoblock zorgt voor warme koffie en cappuccino voor jouw gezin, altijd op de juiste temperatuur. Het geheim? De lichte behuizing van aluminium en roestvrij staal kan snel hoge temperaturen bereiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips espresso apparaat EP5333/10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 17 =