Philips Hue sfeerverlichting Bridge

53.95

Artikelnummer: 000000000000226024 Categorie:

Beschrijving

Onbegrensde mogelijkheden
Begin met de Philips hue-bridge en creëer uw eigen Philips hue-systeem, precies zoals u het wilt.
Het hart van uw Philips hue-systeem
Creëer uw Philips hue-systeem
De Philips hue bridge is het enige wat je nodig hebt voor het instellen van je persoonlijke Philips hue-systeem. Met de bridge kan je al je Philips hue-producten bedienen via de Philips hue-app. Nadat je de Philips hue bridge hebt geïnstalleerd en de Philips hue-app naar je smart device hebt gedownload, kan je je fantasie de vrije loop laten en je eigen systeem creëren!
Voeg tot wel 50 Philips hue-lampen toe
Breng wat hue in uw huis
Selecteer de Philips hue-lampen van je keuze en verbind deze met je Philips hue bridge. De Philips hue bridge is krachtig genoeg om tot 50 lampen te verbinden, dus kan je iin je hele huis hue hebben!
 
Uitbreidbaar met Philips hue-accessoires
Voeg tot wel 10 hue-accessoires toe
In het Philips hue-systeem kunt u ook tot wel 10 accessoires verbinden voor uw connected lighting-ervaring.
 
Eenvoudig, betrouwbaar en toekomstbestendig systeem
Werkt met Apple HomeKit
De Philips hue bridge is compatibel met Apple HomeKit-technologie. Vraag Siri om de lampen in te schakelen of te dimmen, of vraag om een vooringestelde instelling zonder een knop aan te raken. Met apps van derden kan je de lampen zelfs koppelen met andere Apple HomeKit-apparaten.
Breid uw ecosysteem uit
Je kan tot 50 lampen en 10 afstandsbedieningen verbinden met de Philips hue bridge. Vervolgens kan je je verlichting met een vingerveeg bedienen via de intuïtieve Philips hue-app. Philips hue is gebaseerd op ZigBee, een energiezuinige, veilige en betrouwbare technologie waarmee je de lampen kan bedienen. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Zowel software- als firmware-updates worden draadloos en naadloos uitgevoerd, rechtstreeks op je Philips hue-producten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips Hue sfeerverlichting Bridge” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 2 =