Philips Hue sfeerverlichting White & Color Ambiance E14

54.99

Artikelnummer: 000000000000240125 Categorie:

Beschrijving

Voor een geweldige ervaring
Plaats een Philips Hue white and color ambiance kaarslamp in jouw Philips Hue systeem en geniet van hoogwaardig wit en gekleurd licht dat jou onbegrensde mogelijkheden biedt.
Onbegrensde mogelijkheden
 
Creëer de gewenste sfeer
Creëer de juiste sfeer voor elk moment en versier uw huis met warm tot koud wit licht. U kunt het hele jaar door van verschillende stijlen genieten. Kies voor het heldere witte licht van de eerste lentedagen, het warm witte licht van de zomerzon of voor koel daglicht in de winter.
Licht voor uw dagelijkse activiteiten
Licht beïnvloedt ons humeur en ons gedrag. Philips Hue helpt u om van elk moment in uw dagritme een moment om van te genieten te maken. Sla uw ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat uw lichaam en geest energieker maakt. Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Of ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen.
Dimmen zonder installatie
Ervaar gegarandeerd eenvoudig dimmen met Philips Hue. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Geen snoeren, elektricien of installatie vereist
Vereist een Philips Hue-bridge
Sluit uw Philips Hue-lampen aan met de bridge om uw lampen te bedienen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app.
Draadloos bedienbare LED
Deze LED-lamp is draadloos bedienbaar als u hem aansluit op de Philips Hue-bridge voor slimme bediening of op de Philips Hue-dimmer.
Wakker worden en gaan slapen
Philips Hue helpt u ontwaken zoals u dat wilt, zodat u uw dag met een fris gevoel begint. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker zodat het effect van zonsopgang wordt gecreëerd en u natuurlijker wakker wordt, in plaats van door het schelle geluid van een wekker. Begin uw dag goed. 's Avonds komt u met het ontspannende warm witte licht tot rust en maakt uw lichaam zich gereed voor een goede nachtrust.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips Hue sfeerverlichting White & Color Ambiance E14” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 1 =