Philips ontharingsapparaat BRI862/00

144.25

Artikelnummer: 000000000000231991 Categorie:

Beschrijving

Philips Lumea Essential IPL ontharingsapparaat BRI862/00
Met draad te gebruiken
Philips Essential is met draad te gebruiken. Dit zorgt voor een optimaal performance zonder onderbrekingen, ongeacht hoe lang je bezig bent met de behandeling.
Geschikte lichaamsdelen
Lumea Essential is geschikt voor het behandelen van het gezicht (bovenlip, kin) en lichaamsdelen zoals benen, oksels, de bikinilijn, buik en armen.
Geschikte haar- en huidtypen
Philips Lumea werkt effectief op een grote verscheidenheid aan haar- en huidtypen: op (natuurlijk) donkerblond, bruin en zwart haar en op huidtinten variërend van zeer wit tot donkerbruin. Net als andere lichtbehandelingen is Philips Lumea NIET geschikt voor de behandeling van rood, lichtblond of wit/grijs haar. Dit product is ook niet geschikt voor een zeer donkere huid.
Tot 75% haarvermindering na slechts 3 behandelingen
Onderzoek heeft aangetoond dat er sprake is van een aanzienlijke haarvermindering na 3 tweewekelijkse behandelingen. Voor een blijvend glad resultaat raden wij u aan om elke 4 tot 8 weken te behandelen, afhankelijk voor de haartjes weer teruggroeien. Dit is verschillend per persoon.
Lumea voorkomt teruggroei van haartjes
Philips Lumea maakt gebruik van innovatieve IPL-technologie om de haargroeicyclus te doorbreken. Zachte lichtflitsen naar de haarwortel zorgen dat de haarzakjes in rustfase komen en de groeicyclus wordt onderbroken. De techniek is afgeleid van professionele schoonheidssalons en door Philips geschikt gemaakt voor veilig, comfortabel én effectief gebruik in het comfort van je eigen huis. Philips Lumea is ontwikkeld in samenwerking met huidexperts en dermatologen. Door 14 jaar onderzoek, ontwikkeling en uitgebreide tests met behulp van 2000 vrouwen, is Lumea veilig en effectief. Lumea is al gekozen door meer dan 1,5 miljoen vrouwen en het nummer 1 merk in IPL.
Compacte handzame IPL-oplossing
Lumea Essential is een compacte en handzame IPL-oplossing voor een zijdezachte resultaat. Om deze gladde resultaten te behouden, dien je de behandeling wanneer nodig te herhalen. De tijd tussen behandelingen is afhankelijk van hoe snel uw haar teruggroeit. Het is de bedoeling dat je de huid behandeld nadat deze is geschoren, gewaxt of geëpileerd.
De SkinTone sensor leest jouw huidstint
Het kiezen van de juiste lichtintensiteit is zeer belangrijk. Philips Lumea Essential heeft 5 lichtsterktes en een automatische SmartSkin sensor, die eenvoudig de juiste sterkte kiest op basis van je huidskleur. De SmartSkin sensor leest je huidskleur en adviseert over de instelling die geschikt is voor jou. Als de SmartSkin sensor een huidtint detecteert die te donker is voor dit product, stopt Lumea automatisch met flitsen.
Geen vervangende onderdelen nodig
Philips Lumea is een complete oplossing die u meteen kunt gebruiken. Bovendien hebt u geen vervangende lampen of gels nodig.
Lumea Essential is met draad te gebruiken
De hoofdmodus maakt een glijdende beweging mogelijk voor gemakkelijk en consistent gebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips ontharingsapparaat BRI862/00” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 17 =