Philips Senseo HD6554/60

59.00

Artikelnummer: 000000000000236989 Categorie:

Beschrijving

Heerlijke koffie voor thuis met Philips Senseo HD6554/60ps
Begin de dag met een lekker kopje koffie van de Senseo HD6554/60. Met dit koffiezetapparaat van Philips zet je snel heerlijke koffie. Door de koffieboost technologie heeft elk kopje koffie een volle smaak. De Senseo is makkelijk en efficiënt in het gebruik.
Lekker makkelijk koffiezetten zoals jij wil.
Met deze stijlvolle, zwarte Senseo kan je meteen aan de slag. Hij is speciaal ontworpen voor koffiepads. Bedienen doe je simpel met de grote knop aan de voorzijde van het apparaat. Je kunt één of twee kopjes koffie zetten met de Senseo HD6554/60. Dat doe je door het bakje voor één of twee pads in de Senseo te plaatsen. Het afneembare waterreservoir heeft een capaciteit van 0,71 liter. Als je graag snel koffie wilt zetten, is het raadzaam om het reservoir op tijd bij te vullen. Zo sta je nooit met een leeg kopje! Je kunt bij deze Senseo ook kiezen voor een extra sterke kop koffie. Dit doe je door twee keer op de knop te drukken. Ben je klaar met koffiezetten en vergeet je de Senseo uit te schakelen, dan schakelt hij zichzelf uit.
Hoe de Senseo HD6554/60 zorgt voor zijn rijke smaak
Elk kopje koffie van dit Senseo apparaat is even smakelijk. Dit komt door de koffieboosttechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het water gelijkmatig over de koffiepad verdeeld wordt met 45 gaatjes. Het Crema plus systeem zorgt vervolgens voor een heerlijk laagje crème.
Onderhoud
De Philips Senseo is makkelijk in het gebruik. Om ervoor te zorgen dat je er lang plezier van hebt, is het raadzaam om met een paar dingen rekening te houden. Handig is om het apparaat na gebruik te openen, en de gebruikte koffiepad weg te gooien. Zo kan het apparaat luchten en daarmee voorkom je een muffe geur in je keuken. Belangrijk is om de Senseo op tijd te ontkalken. We raden aan om dit ongeveer om de drie maanden te doen. Je doet dit door het reservoir te vullen met water en een scheut ontkalker (bijvoorbeeld azijn) en de knoppen voor een enkele en dubbele kop koffie tegelijk in te drukken. Zo gebeurd!
Jouw ideale koffie op elk moment
Het prettige aan de Senseo HD6554/60 is dat je er snel koffie mee kan zetten, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak. Door de knop dubbel in te drukken kan je bovendien kiezen voor een kop extra sterke koffie. Door de koffieboosttechnologie haalt deze Senseo het beste uit elke koffiepad. Het laagje crème maakt jou kop koffie extra smakelijk!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips Senseo HD6554/60” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + vier =