Philips stoomstrijkijzer GC2678/30

42.95

Artikelnummer: 000000000000253123 Categorie:

Beschrijving

Strijk sneller van begin tot eind: snelle opwarming, XL vulgat, krachtige stoomstoten voor hardnekkige kreuken, duurzame keramische zoolplaat voor soepel glijden en ons Drip Stop-systeem. Dat zijn vijf manieren om jouw strijktijd verkorten. 2400 W voor snelle opwarming in 30 seconden.
Extra grote waterinlaat
Door een extra grote vulopening kan het waterreservoir snel worden bijgevuld en geleegd.
Triple Precision-voorkant
Het uiteinde is in drie opzichten nauwkeurig. Het heeft een spitse voorkant, een speciale knopenrand en slanke neus. Onze Triple Precision-voorkant helpt je zelfs de moeilijkste plekken te strijken, zoals knopen en plooien.
Strijkijzer schakelt zichzelf automatisch uit
Het strijkijzer schakelt zichzelf uit als je het even niet gebruikt. Wanneer het op de steun op de achterkant staat, wordt het na 8 minuten automatisch uitgeschakeld. Op de platte kant schakelt wordt het apparaat na 30 seconden uitgeschakeld.
Duurzame keramische zoolplaat
Onze duurzame keramische zoolplaat glijdt goed op alle kledingstukken. De zoolplaat is niet-klevend, krasbestendig en eenvoudig schoon te houden.
Drip Stop-systeem
Ons Drip Stop-systeem voorkomt dat het strijkijzer gaat lekken en er vlekken ontstaan door waterdruppels. Je kunt dus zorgeloos op iedere gewenste temperatuur strijken.
Minder navullen
Minder vaak bijvullen dankzij het grote waterreservoir van 300 ml, dus je strijkt meer kleren in één enkele beurt.
Eenvoudig op te rollen snoer
Het snoer is gemakkelijk rond de voet van het strijkijzer te wikkelen en wordt met een klem netjes op zijn plaats gehouden.
Calc Clean-schuifknop
Dit strijkijzer werkt met gewoon kraanwater. Calc-clean is een ingebouwde reinigingsfunctie voor het verwijderen van kalkaanslag en het behouden van optimale prestaties.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips stoomstrijkijzer GC2678/30” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − vier =