Philips waterkoker HD9351/90

39.99

Artikelnummer: 000000000000236928 Categorie:

Beschrijving

Philips Daily Collection HD9351/90 waterkoker
Deze duurzame waterkoker van Philips is volledig van voedselveilig geborsteld roestvrij staal, voor langdurig en betrouwbaar gebruik, dag na dag. De Philips HD9351/90 is een elegante waterkoker gemaakt met meer dan 60 jaar ervaring.
Fijnmazig filter vangt minuscule kalkaanslagdeeltjes
De waterkoker beschikt over een uitneembaar fijnmazig filter op de tuit. Deze vangt miniscule kalkaanslagdeeltjes zo klein als 200 micron voor een heldere beker. Het verborgen, platte en roestvrijstalen verwarmingselement zorgt voor snel koken en eenvoudig schoonmaken. Wanneer het water kookt, wordt de waterkoker automatisch uitgeschakeld. Ook wanneer je de waterkoker uit het 360o draaibare voetstuk tilt of wanneer er te weinig water in zit zal het apparaat vanzelf uit gaan. Dit laatste om droogkoken te voorkomen.
Meervoudig beveiligingssysteem
Het waterniveau in de waterkoker is eenvoudig af te lezen via de indicator onder de handgreep. En dankzij het indicatielampje dat zich in de aan-uitknop bevindt zie je snel of de waterkoker is ingeschakeld. Het deksel van de waterkoker opent eenvoudig met één druk op de knop en voorkomt contact met stoom. De grote opening maakt schoonmaken eenvoudig. Het snoer van de waterkoker kan onder de voet worden gewikkeld, zodat je altijd de juiste lengte hebt in elke keuken en het apparaat eenvoudig op kunt bergen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips waterkoker HD9351/90” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 5 =