Philips wekkerradio TADR402/12

42.95

Artikelnummer: 000000000000282023 Categorie:

Beschrijving

Heerlijk wakker worden en klaar voor de dag. Deze klokradio laadt je telefoon op en wekt je met een geleidelijk oplopende alarmtoon of langzaam toenemend radiovolume. De klokradio heeft een sleeptimer zodat je in slaap kan vallen met radiogeluid en is voorzien van een nachtlampje.
Spiegelend scherm
Het spiegelende display toont duidelijk de tijd en fungeert als aanraakscherm. Je kan de helderheid aanpassen.
Back-up voeding bij stroomuitval
De back-upbatterij zorgt voor geheugenopslag tijdens een stroomstoring
Rustig wakker worden
De functie Gentle Wake activeert een geleidelijk luider wordend alarm om je rustig de dag te helpen beginnen. Je kan de functie gebruiken met de alarmtoon of de radio.
Tweevoudige wekfunctie
Met de tweevoudige wekfunctie kan je twee verschillende alarmen instellen. Ideaal als je waarschijnlijk door het eerste alarm heen slaapt. Of als je partner op een andere tijd moet opstaan.
Sleeptimer
Val rustig in slaap met achtergrondmuziek van je favoriete radiozender. Je kan de sleeptimer instellen om de geselecteerde zender maximaal 2 uur af te spelen. Nadat de ingestelde tijd is verstreken, wordt de radio uitgeschakeld.
Laad je telefoon op
De handige USB-poort geeft je de mogelijkheid om je telefoon op te laden met de stroomvoorziening van de wekker terwijl je slaapt.
Nachtlampje
Als u 's nachts moet opstaan, druk je gewoon op de bovenkant van de wekker om het nachtlampje in te schakelen. Een tweede keer drukken vermindert de helderheid voor een comfortabele, subtiele gloed.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips wekkerradio TADR402/12” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 2 =