Pioneer microset XHM26D

249.00

Artikelnummer: 000000000000226975 Categorie:

Beschrijving

Veelzijdig en modern microsysteem
De Pioneer XHM26D is een compact audiosysteem met een tijdloos design en de mogelijkheid om cd's af te spelen, radio te luisteren en mp3's via de usb-poort af te spelen. Daarnaast kun je je smartphone, tablet en notebook via bluetooth verbinden om draadloos muziek te streamen. Dankzij de Bass Enhancer, equalizer en toonregeling luister je alle muziek in hoge kwaliteit.
Muziek streamen via bluetooth
Met het Pioneer XHM26D microsysteem luister je op een moderne manier naar muziek op je audioset in huis. Zo verbind je je telefoon eenvoudig via bluetooth zodat je je muziek op Spotify of Deezer meteen afspeelt via de speakers van deze set.
Plug je favoriete mp3's in via usb
Ook als het internet het even laat afweten, kun je met deze audioset nog steeds luisteren naar alle muziek die je op je computer hebt staan. Zet een volledige playlist met mp3's op een usb-stick en plug deze direct in.
Geniet volop van je cd-collectie
Dat de streamingdiensten het tegenwoordig winnen van de fysieke cd's betekent natuurlijk niet dat je je cd-collectie de deur uit hoeft te doen. Met dit moderne microsysteem hoef je niet te kiezen en geniet je nog volop van de cd-collectie die je in de loop van de jaren hebt verzameld.
Mis geen enkele radiouitzending
Radio is nog steeds een populair medium en met het Pioneer XHM26D microsysteem mis je geen enkele radioprogramma. Je beschikt namelijk over een FM-, DAB- en DAB-plus-tuner zodat je ook radio in de hoogste digitale kwaliteit beluistert. Je hebt de mogelijkheid om maar liefst 40 zenders voor te programmeren.
Geavanceerde geluidsinstellingen
Het geluid van deze compacte audioset kun je eenvoudig aanpassen op de ruimte en muziekstijl. Zo kun je niet alleen de verhouding tussen hoge en lage tonen aanpassen, maar kun je ook kiezen tussen voorgeprogrammeerde instellingen zoals flat, active, dialogue en night. Ga voor het Pioneer XHM26D microsysteem en geniet van radio, cd's, mp3's en streamingdiensten in een verbluffende geluidskwaliteit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pioneer microset XHM26D” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 4 =