Princess 01.202042.01.001

109.99

Artikelnummer: 000000000000235196 Categorie:

Beschrijving

Juice Center
Complete sap machine. Met 1 apparaat is het mogelijk om alle type fruit tot sap te persen. Voorzien van slow juice functie maar ook van een citrus pers. Uitgevoerd in elegant RVS en met pulp opvangbakken. Gemakkelijk te reinigen.
Unieke 2-in-1 Juice Center: citruspers voor het persen van sinaasappels, grapefruits of citroenen en slow juicer voor het persen van allerlei soorten hard en zacht fruit en groenten, waarbij voedingsstoffen en enzymen perfect behouden blijven.
De citruspers wordt geleverd met 2 perskoppen voor grotere sinaasappels en grapefruits, maar ook voor kleinere citroenen. Nadat het sap de RVS pulpfilter heeft gepasseerd, wordt het opgeslagen in de afneembare juicetank met anti-druppelsysteem.
Duw alle ingredi├źnten door de bijvulopening naar de conische schroef en laat de langzame rotatiesnelheid het werk doen! De juicer is uitgevoerd met 2 snelheden en een achteruit-functie.
Het Juice Center is afgewerkt in een luxe RVS behuizing met glanzende RVS bedieningsknoppen. Na gebruik kunnen de onderdelen eenvoudig worden gedemonteerd en kunnen ze direct de vaatwasmachine in, waardoor schoonmaken een eenvoudige taak wordt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Princess 01.202042.01.001” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =