Profoon mobiele telefoon PM-778

34.00

Artikelnummer: 000000000000229770 Categorie:

Beschrijving

Basic gsm met grote toetsen en alarmknop
Wie gaat er tegenwoordig nou nog op stap zonder mobiele telefoon? Het is toch wel erg prettig om ook buitenshuis bereikbaar te zijn en te kunnen bellen. Natuurlijk hoeft een mobiele telefoon geen uitgebreid toestel te zijn met camera en internetverbinding. Onze basic gsm zonder toeters en bellen voldoet in elk opzicht aan de basisbehoefte van mobiele telefonie. Natuurlijk wel aangevuld met een aantal hele praktische functionaliteiten, zoals sms-en, een wekker en een ingebouwde zaklamp. Erg handig op vakantie of als je een weekendje weg gaat. Bovendien heeft het toestel een alarmknop, zodat je in geval van nood direct iemand kunt inseinen.
Het gebruiksgemak van een basic gsm
Hoe minder mogelijkheden, hoe eenvoudiger jouw mobiele telefoon te bedienen is. Het gebruiksgemak staat bij ons altijd op de eerste plaats, zo ook bij deze basic gsm. Iedereen kan met dit toestel uit de voeten, onder meer dankzij:
De grote toetsen met duidelijke cijfers.
De praktische informatie in het beeldscherm, dat je vertelt of het belsignaal sterk genoeg is, hoe vol de batterij nog is en hoe lang je heeft gebeld.
De mogelijkheid om twee telefoonnummers te programmeren die je kunt bellen met één druk op de knop. Zoals de nummers van jouw kind(eren) of beste vriend(en).
Basic gsm van uitstekende kwaliteit
Profoon ontwikkelt al 45 jaar elektronica voor consumenten. Bij alle producten gaan ze uit van de persoon die het product gaat gebruiken. Is het bij een basic gsm handig als je zelf het belvolume kunt instellen? Wij vinden van wel. En het gesprekvolume? Ook dat regel je zelf. Door deze en vele andere vragen te stellen bepalen we de definitieve functionaliteiten van een product. Je kunt erop vertrouwen dat je met Profoon voor een doordacht product kiest van hoge kwaliteit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Profoon mobiele telefoon PM-778” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + een =