Proline condensdroger PROCD8

269.00

Artikelnummer: 000000000000248650 Categorie:

Beschrijving

De Proline condensdroger PROCD8 voor droge was zonder kreuken
De Proline condensdroger PROCD8 is je hulp in huis als je veel moet wassen en snel moet drogen. Hij heeft veel verschillende droogprogramma's en is erg gemakkelijk te bedienen. Deze condensdroger zorgt dat je weinig tijd kwijt bent met strijken.
Een grote capaciteit
Is het nodig dat in je gezin regelmatig de wasmachine draait? Als je geen plek hebt om je grote hoeveelheid was uit te hangen om te drogen, kan je wel wat ondersteuning gebruiken. Deze Proline condensdroger PROCD8 is dan precies wat je nodig hebt. Je kunt maar liefst 8 kg tegelijkertijd volledig drogen. Je droger heeft er maar 120 minuten voor nodig en in die tussentijd kun je andere noodzakelijke dingen doen. Al het vocht uit je was komt terecht in zijn opvangbak, die je wel regelmatig moet legen. Je Proline geeft duidelijk aan wanneer dat nodig is.
Met maatwerk je was drogen
De Proline condensdroger PROCD8 heeft twaalf verschillende droogprogramma's. Heb je veel katoenen was? Dan mag je kiezen uit vier maatwerkprogramma's. Draag je synthetische of kwetsbare kledingstukken? Dan kun je een van de drie programma's kiezen die hier speciaal voor ontwikkeld zijn. Zo blijft je kleding in optimale conditie. Deze Proline heeft ook vijf programma's voor speciale doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan even opfrissen, een programma voor erg zachte materialen of een cyclus voor kleding dat heel snel droog moet. De anti-kreukcycli die standaard in elk programma zijn ingebouwd, zorgen ervoor dat je daarna met strijken ook erg snel klaar bent.
Veilig voor kinderen en zuinig met energie
Kinderen willen wel eens op ontdekkingsreis gaan in hun eigen huis. Dan wil je niet dat ze zomaar de deur van je Proline condensdroger PROCD8 kunnen openen als hij druk bezig is met drogen. Daarom heeft deze condensdroger ook een veilig kinderslot. Je kunt de start van elke droogcyclus 24 uur uitstellen. Dat maakt het mogelijk om te profiteren van voordelige nachtstroom. Deze wasdroger is ingedeeld in energie-effici├źntieklasse B. Je mag rekenen op ongeveer 561 kWu aan stroom op jaarbasis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Proline condensdroger PROCD8” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + 3 =