Samsung 4K Ultra HD TV UE65RU8000

849.00

Artikelnummer: 000000000000281795 Categorie:

Beschrijving

Het slanke ontwerp geeft je interieur een smaakvolle en verfijnde uitstraling. Wanneer het scherm met UHD-resolutie tot leven komt, verdwijnt de rand naar de achtergrond als jouw ogen gericht zijn op de actie. Je beleeft ieder moment van je game, voelt elke explosie en bevindt je midden in de actie. Op een groot scherm is alles echter. Voor scherpe, heldere beelden gebruikt 4K UHD TV vier keer meer pixels dan FHD TV. Je ziet zelfs de kleinste details in iedere scène. Beeldkwaliteit die je raakt – dankzij een speciale chip die de kleurweergave en contrastverhoudingen optimaliseert en HDR aanstuurt.
Ga helemaal in op het beeld
Geniet van geoptimaliseerde kleuren, scherpte en contrastniveaus. Samsung UHD Dimming verdeelt het scherm in kleinere blokjes zodat je meer details ziet. Ga helemaal op in het beeld met één miljard kleurtinten. Dynamic Crystal Color zorgt voor levensechte variaties waarin zelfs de kleinste details zichtbaar zijn. High-Dynamic Range vergroot het lichtbereik van de TV zodat je geniet van een immens spectrum aan kleuren en details, zelfs bij de donkerste scènes.
Game gerust
Laat je niet tegenhouden door vertraging! Dankzij FreeSync/VRR-technologie vermindert Samsung UHD TV de inputvertraging en kan jij rekenen op de supersnelle realtime responstijden die je nodig hebt om de top te bereiken. Om je medespelers te verslaan, heb je totale controle nodig. Dynamic Black Equalizer zorgt voor duidelijkere beelden in het donker en analyseert iedere scène voor een optimale beeldkwaliteit. Het verbetert zelfs het geluid, voor extra indrukwekkende games.
Smart Hub en One Remote Control
Met Smart Hub en Samsung One Remote Control wordt Samsung UHD TV nóg slimmer. Zo krijg je toegang tot je favoriete content, gewoon vanaf je settopbox naar je spelcomputer, apps en live TV. Meer heb je niet nodig.
SmartThings voor jouw smart home
Een superslim huis, helemaal afgestemd op jouw leven. De Samsung UHD TV is voorzien van Samsung SmartThings en geeft je toegang tot al je IoT-toestellen en -sensoren. Je kunt het licht aan doen, kijken wat er in de koelkast staat en zelfs de robotstofzuiger aanzetten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung 4K Ultra HD TV UE65RU8000” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + negentien =