Samsung AddWash was-droogcombinatie WD70K5B00OW/EN

649.00

Artikelnummer: 000000000000243108 Categorie:

Beschrijving

Wassen en drogen tegelijk
Met de Samsung was/ droog combinatie WD70K5B00OW komt je was schoon én droog uit de machine. Je hebt geen gedoe meer met het ophangen van de was en je hoeft de berg wasgoed ook niet meer te verplaatsen naar de droger. Heb je niet veel tijd voor de was en wil je dat het snel klaar is? Dat is geen probleem met de Samsung was/droog combinatie.
Was/droog combinatie met handige functies
De Samsung was/ droog combinatie WD70K5B00OW beschikt over de EcoBubble technologie. Het wasmiddel wordt dan in de spoelbak al gemengd met water waardoor er bubbels ontstaan. De bubbels dringen diep door in de kleding, waardoor kleding ook op een lage temperatuur schoon wordt. De Speed-spray functie is wat je nodig hebt als je de was snel klaar wil hebben. De was wordt met dit programma als het ware schoon gespoten en op hoge snelheid gecentrifugeerd. Als je een kledingstuk hebt waar je heel zuinig op bent, kan het spannend zijn deze in de was te doen. De Samsung was/ droog combinatie WD70K5B00OW heeft AirWash technologie. Gebruik je deze functie, dan wordt de was alleen met lucht schoongemaakt. Je kleding blijft mooi en wordt ook weer lekker schoon. De wasmachine heeft een app, de Smart Check. Is er iets met je wasmachine aan de hand? Dan kijk je even in de app en weet je gelijk wat het probleem is.
Voordelen aan de Samsung was/ droog combinatie WD70K5B00OW
Je was gelijk schoon én droog
AirWash technologie voor delicate was
Kleding schoon op lage temperatuur dankzij EcoBubble
Motor produceert minimaal geluid
Smart Check om problemen te detecteren
Snel klaar met wassen, meer tijd voor leuke dingen
Met de Samsung was/ droog combinatie WD70K5B00OW ben je lekker snel klaar met de was doen. De handige functies zorgen ervoor dat ieder type kleding gewassen kan worden en dat dit snel en zuinig gebeurt. De wasmachine maakt weinig geluid waardoor je ook 's avonds laat kunt wassen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung AddWash was-droogcombinatie WD70K5B00OW/EN” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − een =