Samsung koelkast (inbouw) BRR12M001WW/EG

449.00

Artikelnummer: 000000000000241765 Categorie:

Beschrijving

Samsung inbouw koelkast met vriesvak
Een mooie, compacte inbouw koelkast van echte Samsung kwaliteit. Denk aan een ergonomische indeling en een gelijkmatige luchtcirculatie zodat al je eten vers blijft! Hij valt in energieklasse A++ en is daarom een zuinige keuze.
Voor wie is de Samsung BRR12M001WW/EG handig?
Deze Samsung koelkast (inbouw) BRR12M001WW/EG wordt volledig geïntegreerd in je keuken en heeft een sleepdeursysteem. Controleer van tevoren even of het sleepdeursysteem handig is in jouw keuken. Het neemt namelijk iets meer ruimte in beslag. De draairichting van de deur is rechts, maar deze kan je omwisselen als dat handig is voor jou. Bij deze inbouw koelvriescombinatie is het vriesvak boven gepositioneerd. Je bereikt het vriesvak door de deur van de koeling te openen. De Samsung BRR12M001WW/EG heeft een netto inhoud van 101 liter. Met een nishoogte van 88,4 cm en nisbreedte van 56 cm, is dit een geschikte koelkast voor wie een compacte keuken heeft.
Vriesvak
Het viersterren vriescompartiment heeft een inhoud van 14 liter. Omdat dit vriesvak bovenaan in de Samsung BRR12M001WW/EG zit, hoef je niet te bukken. Dat scheelt weer!
Het koelgedeelte
In het koelgedeelte vind je een verstelbaar plateau, een vast plateau, een ruime groentelade en drie deurvakken. Het handige aan een verstelbaar plateau is dat je makkelijk een keer ruimte kan maken voor hogere spullen als dat uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan die grote schaal pasta of die hoge smoothie beker. Het flessenrek op het bovenste plateau is uitneembaar. Als al jouw flessen in het deurvak passen, kan je dus voor kiezen om het flessenrek uit de koelkast te halen.
Degelijke en compacte koelvriescombinatie
Geen ingewikkelde snufjes, maar een mooie compacte koelkast die doet wat hij moet doen. Door de moderne Samsung technologie is de BRR12M001WW/EG zuinig en koelt hij gelijkmatig. De indeling is prettig en je houdt hem makkelijk schoon!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung koelkast (inbouw) BRR12M001WW/EG” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vijf =