Samsung koelvriescombinatie RB41R7819SR/EF

999.00

Artikelnummer: 000000000000281566 Categorie:

Beschrijving

Deze Samsung koelvriescombinatie RB41R7819SR/EF heeft een zeer goede, maar dunnere isolatiewand. Hierdoor geeft hij je nog meer flexibel in te delen ruimte om je levensmiddelen gekoeld te bewaren. Moderne opties zorgen ervoor dat je voedsel langer in topconditie blijft. Deze koelvriescombinatie hoef je nooit handmatig te ontdooien. Hij is zeer zuinig met energie en geschikt voor een groot gezin.
Veel ruimte, op maat in te delen
De Samsung koelvriescombinatie RB41R7819SR/EF heeft een strak vormgegeven uiterlijk. Hij is gemaakt van roestvrij staal, dat niet alleen zorgt voor een luxueuze uitstraling, maar ook gemakkelijk hygiënisch te reinigen is. Het koelgedeelte van de Samsung koelvriescombinatie RB41R7819SR/EF heeft een inhoud van 276 liter. Je kunt zelf de koelruimte naar eigen inzicht indelen, aangezien twee glazen legplateaus en vier deurschappen om meerdere hoogtes te plaatsen zijn. Het vriesgedeelte, bestaand uit drie transparante vriesvakken, heeft een netto-inhoud van 130 liter. Je zult beslist geen ruimte tekort komen als je kiest voor deze Samsung koelvriescombinatie.
Hou je levensmiddelen nog langer in een goede conditie
Het koelgedeelte heeft een speciale groentelade waarin je zowel temperatuur als luchtvochtigheid zelf kunt instellen. Hierdoor zal je groente niet uitdrogen, noch te vochtig worden. Dat zorgt ervoor dat smaak en voedingswaarde behouden blijft en bederf veel minder snel een kans krijgt. Daarnaast heb je ook de beschikking over een CoolSelect Plus-zone. Deze zone kun je gebruiken om ingevroren voedsel te ontdooien of andere levensmiddelen iets kouder te bewaren. Koop je graag in het groot in? De vriezer van de Samsung koelvriescombinatie RB41R7819SR/EF kan  kg vis of vlees binnen  uur volledig invriezen. Dit komt de voedselkwaliteit en de voedselveiligheid zeker ten goede. Door het Twin Cooling Plus-systeem werken koelgedeelte en vriezer onafhankelijk van elkaar. Gecombineerd met de NoFrost-technologie betekent dit dat je nooit meer je vriezer handmatig hoeft te ontdooien.
Weinig achtergrondgeluid en zeer zuinig met energie
De Samsung koelvriescombinatie RB41R7819SR/EF beschikt over een energie-efficiënte en haast geruisloos werkende compressor, waarop je tien jaar garantie krijgt. Per jaar verbruikt deze ruime koelvriescombinatie ongeveer 191 kWu aan energie. Dit leverde hem een plek op in de zeer zuinige energie-efficiëntieklasse A+++. Wil je altijd vers voedsel en tegelijkertijd besparen op je energierekening? Met de Samsung koelvriescombinatie RB41R7819SR/EF gaat dit bijna als vanzelf.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung koelvriescombinatie RB41R7819SR/EF” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 11 =