Samsung QuickDrive wasmachine WW80M760NOM/EN

1,099.00

Artikelnummer: 000000000000283755 Categorie:

Beschrijving

Samsung QuickDrive wasmachine WW80M760NOM/EN: schoon en praktisch wassen
Vanzelfsprekend wil je dagelijks schoon en praktisch je was kunnen doen in een functioneel apparaat met duurzame techniek en veel mogelijkheden. Als je kiest voor de Samsung QuickDrive wasmachine WW80M760NOM/EN dan zit je wat dat betreft helemaal goed. Dit topmodel van een gespecialiseerde fabrikant neemt je veel werk uit handen zodat je meer van je kostbare tijd overhoudt.
Weergaloze techniek en optimaal gemak
Met een capaciteit van 8 kilo, kun je de Samsung QuickDrive wasmachine WW80M760NOM/EN beslist een echte krachtpatser noemen. Bovendien stelt de weergaloze techniek van dit model je in staat om op duurzame en energiezuinige wijze (energielabel A+++) je was te doen. De innovatieve QuickDrive-techniek zorgt ervoor dat je twee keer zo snel klaar bent en zo'n 20% energie bespaart. De Q-Drum trommel maakt dat je kleding en ander wasgoed met samenwerkende bewegingen dynamisch wordt gewassen en lang mooi blijft. De Samsung QuickDrive wasmachine WW80M760NOM/EN heeft een speciaal AddWash-deurtje waarmee je vergeten wasgoed nog even snel kunt toevoegen terwijl het wasprogramma al gestart is. Zelfs op lagere temperaturen doet de EcoBubble-technologie je was extra krachtig en zuinig. De Bubble Soak-functie draagt zorg voor het verwijderen van het meest hardnekkige vuil en verwijdert effectief vlekken en andere viezigheid. Wanneer je haast hebt, kun je met de Super Speed functie je was in nog geen 40 minuten doen. De superstille, krachtige en geluidsarme Samsung QuickDrive wasmachine WW80M760NOM/EN heeft topspecificaties zoals onder meer:
een strak modern design
een capaciteit van maar liefst 8 kilo
energielabel A+++
een gehalveerde wasduur door de Quickdrive techniek
een Q-Drum trommel voor extra dynamische wasbeurten
EcoBubble-technologie (zelfs extra zuinig en grondig wassen op lage temperaturen) 
een Bubble Soak-functie voor hardnekkig vuil
een praktische Super Speed functie voor haastwerk
een handig AddWash-deurtje
een aangenaam stille werking
Je kunt jarenlang plezier beleven aan de innovatieve Samsung QuickDrive wasmachine WW80M760NOM/EN met zijn weergaloze technische opties, zijn vele mogelijkheden, optimaal bedieningsgemak en zijn fraaie eigentijdse uiterlijk.
Lees hier meer over de functionaliteiten van de Samsung QuickDrive

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung QuickDrive wasmachine WW80M760NOM/EN” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vijf =