Samsung wasmachine WW70J5525FW/EN

429.99

Artikelnummer: 000000000000231074 Categorie:

Beschrijving

Met Eco Bubbles maakt de Samsung WW70J5525FW/EN al jouw was schoon
De Samsung WW70J5525FW/EN is de perfecte wasmachine voor een klein gezin. Met zijn energieklasse A+++ – 10% is het een zeer zuinig toestel. De revolutionaire Eco Bubble functionaliteit zorgt ervoor dat je ook op lage temperaturen goed schoon wast.
Optimaal waterverbruik dankzij gewichtssensor
Alles op de Samsung WW70J5525FW/EN is erop gericht zuinig en effici├źnt te werken. De Eco Bubble-technologie maakt deze machine revolutionair. Deze techniek klopt wasmiddel, zuurstof en water onder hoge druk tot schuim, dat nog voor de wascyclus begint onder je was vermengd wordt. De bubbels dringen diep door in je wasgoed en laten je toe op een lagere temperatuur te wassen. De gewichtssensor bepaalt het gewicht van je was en past de hoeveelheid water die gebruikt wordt hieraan aan. Ook vooruit plannen en wassen tijdens de daluren is perfect mogelijk dankzij het startuitstel. Met een maximaal toerental van 1400 toeren per minuut beschikt de Samsung WW70J5525FW/EN over een zeer krachtige motor. De droogtijd is dan ook beperkt als je op dit toerental je was laat centrifugeren. Maar heb je de voorkeur voor een lager toerental, dan kan dit natuurlijk ook. De opbouw van de trommel beschermt het wasgoed en laat je toe de was zonder al te veel kreuken uit de machine te halen.
Een gebruiksvriendelijke, moderne en handige wasmachine
De Samsung WW70J5525FW/EN beschikt over 14 wasprogramma's, zoals bijvoorbeeld programma's voor fijne was, katoen, korte was, opfrissen, synthetisch en wol. Specifieke programma's voor grove vlekken, voor babykleding, voor beddengoed of voor donkere was maken het plaatje compleet. Met een percentage van 53 procent scoort de machine zeer goed qua restvocht. Bijna de helft van de vochtigheid is dus al verdwenen via de afvoerslang alvorens je ze uit de machine haalt. Zeer handig is dat de wasmiddellade steeds uitgespoeld wordt. De bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging zorgen ervoor dat lekken geen kans krijgt. De machine heeft een eigen display waar je het programma en de resttijd kunt aflezen. Een akoestisch en optisch eindsignaal zal je horen als de was klaar is. Kortom, wens je een zeer energievriendelijke en moderne wasmachine te kopen, dan is de Samsung WW70J5525FW/EN zeker iets voor jou!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung wasmachine WW70J5525FW/EN” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + zeven =