Samsung wasmachine WW80J5426FW

429.00

Artikelnummer: 000000000000249848 Categorie:

Beschrijving

Zuiniger dan de Samsung wasmachine WW80J5426FW kan bijna niet
Grote hoeveelheden wasgoed reinigen op lagere temperaturen, met zo weinig mogelijk energie- en waterverbruik. Dit kan met de innovatieve Samsung wasmachine WW80J5426FW. Deze extra zuinige wasmachine gaat je veel voordeel opleveren.
Veel capaciteit en een krachtige centrifuge
De Samsung wasmachine WW80J5426FW is in staat om in één keer 8 kg wasgoed te behandelen. Met een centrifugestand van 1400 omwentelingen per minuut komt je was bovendien zo droog mogelijk uit je trommel. Met zijn drievoudige waterbeveiliging heb je nooit last van lekkages. Sterker nog, als de Samsung wasmachine WW80J5426FW merkt dat er water kan gaan lekken, pompt hij automatisch het waswater weg. Als je aan het wassen bent, produceert deze wasmachine door zijn stille motor slechts een achtergrondgeluid van 56 dB. Je kunt hem rustig 's nachts zijn werk laten doen als je goedkope nachtstroom wilt gebruiken, zonder wakker te worden.
Op maat wassen en je kleding in topconditie houden
Met zijn BubbleSoak-technologie is voor de Samsung wasmachine WW80J5426FW geen enkele vlek te veel. Je machine zet water en zeep om in zeepbellen die tot diep in de stof doordringen en vuilresten veel beter losweken. Je krijgt met dezelfde hoeveelheid water en zeep in een kortere tijd een beter resultaat. De EcoBubble-technologie van Samsung maakt het mogelijk om je wasgoed volledig schoon te krijgen bij lagere temperaturen. Dit is niet alleen beter voor het milieu en je energierekening, maar ook voor de kwetsbare vezels van je kleding. De Samsung wasmachine WW80J5426FW is zelfreinigend, dus je hoeft nooit meer de zeepbakjes een extra beurt te geven.
Zeer zuinig met water en energie
De zeer goed werkende weegsensor van de Samsung wasmachine WW80J5426FW bepaalt exact hoeveel water er nodig is per wasbeurt. Dit kan je vele liters per jaar schelen. Deze wasmachine is voorzien van een zeer efficiënte Digital Inverter Motor. Deze werkt niet alleen stil, maar gebruikt nauwelijks energie. Je wasmachine is 40% zuiniger dan vergelijkbare modellen in de allerzuinigste energie-efficiëntieklasse. Daardoor kreeg hij een plek in een geheel eigen categorie, A+++ -40%. Met een gemiddeld jaarverbruik van slechts 116 kWu bespaar je aanzienlijk op je energierekening.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung wasmachine WW80J5426FW” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + vijftien =