Samsung wasmachine WW80J5436MW/EN

449.00

Artikelnummer: 000000000000231077 Categorie:

Beschrijving

Technologische innovaties voor het bereiken van een nog beter resultaat
Maak kennis met de EcoBubble motor: een technologische innovatie die het mogelijk maakt om razendsnel een schuimmengsel te creëren dat zorgt voor een schonere was. Zelfs op lagere temperaturen wordt het wasgoed weer stralend schoon.
Het apparaat is voorzien van een spoelsysteem dat de lade voor het wasmiddel automatisch reinigt. Je hoeft dus nooit meer zelf de lade te reinigen en kunt altijd genieten van een frisse wasmiddellade.
Het Bubble Soak programma laat moeiteloos de meest hardnekkige vlekken verdwijnen. Het enige wat je hoeft te doen is het knopje op de machine in te drukken en vervolgens wordt de was extra grondig geweekt. Lastige vlekken maken geen schijn van kans.
De Samsung Smart Check functionaliteit maakt het mogelijk om de speciale Samsung Smart Washer-app aan de machine te koppelen. Vervolgens kun je via de app berichten ontvangen over de status van jouw wasmachine.
Veiligheid staat voorop
Niet alleen de overloopbeveiliging zorgt ervoor dat de ruimte niet kan overstromen, ook de aanwezige Aqua Stop en Aqua Sensor functies helpen mee om de kans op overstromen te minimaliseren. De Aqua Stop functie zorgt ervoor dat de toevoer van het water automatisch wordt gestopt bij wateroverschot. De Aqua Sensor laat water aan de onderkant van de machine automatisch wegpompen.
Ook het wasgoed kan veilig de machine in dankzij de Diamond Drum-Trommel. De unieke vorm van deze trommel is voorzien van gladde randen in de vorm van diamanten. De kleinere watergaten zorgen ervoor dat het wasgoed niet blijft haken in de trommel.
Deze machine van Samsung is van vele gemakken voorzien en daarom het ideale apparaat om jouw huishouden nog efficiënter te laten verlopen. Wanneer je op zoek bent naar een apparaat dat schoon wast en betrouwbaar is, is dit apparaat zeker het aanschaffen waard.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung wasmachine WW80J5436MW/EN” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × een =