Seagate Backup Plus Hub desktop 4TB USB3.0

111.99

Artikelnummer: 000000000000239193 Categorie:

Beschrijving

Meer dan genoeg ruimte. En nog veel meer.
Deze Seagate Backup Plus Hub-schijf heeft een capaciteit van 4 TB en beschikt over een USB 3.0-hub. Je kunt vrijwel alles back-uppen, dankzij compatibiliteit met meerdere platformen, uitstekende betrouwbaarheid en snelheid. Maak gebruik van de Backup Plus Hub-schijf die ook fungeert als een alles-in-één gegevenshub en oplaadstation, ingebouwd in een desktopschijf met uitstekende capaciteiten.
Maak back-ups. Sluit aan. Laad op.
Dankzij de twee geïntegreerde USB-poorten aan de voorzijde, kunt je jouw bestanden, lievelingsfoto's en video's back-uppen terwijl je jouw tablet, smartphone of camera aansluit en oplaadt – zelfs als je systeem uit staat of in stand-bymodus is.
Eenvoudige back-up van pc
Je kunt heel eenvoudig een back-up maken van jouw favoriete bestanden, foto's en video's op je pc met de downloadbare back-upsoftware van Seagate.
Geschikt voor Mac en Windows
Je kunt de Backup Plus draagbare schijven heel eenvoudig op zowel Windows- als Mac-computers gebruiken, zonder opnieuw te hoeven formatteren. Je hoeft alleen maar de NTFS-stuurprogramma's op jouw Mac te installeren en je kunt meteen aan de slag.
Maak verbluffende foto's. Verbluffend eenvoudig.
Voortaan kun je jouw foto's in volledige resolutie overal eenvoudig bewerken, organiseren, opslaan en delen met een gratis Adobe Creative Cloud Fotografielidmaatschap van 2 maanden. Bewerk foto's met een krachtige en gebruiksvriendelijke interface in Lightroom CC. Combineer beelden in rijke, meerlaagse kunstwerken met Photoshop CC.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Seagate Backup Plus Hub desktop 4TB USB3.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + 6 =