Seagate BarraCuda Fast SSD 2TB (Zwart)

399.99

Artikelnummer: 000000000000281145 Categorie:

Beschrijving

Start games sneller, zet bestanden naadloos over en stream opgeslagen video's zonder haperingen naar jouw computer met de BarraCuda Fast SSD, een externe SSD met topsnelheden tot wel 540 MB/s en gebruiksvriendelijke functionaliteit voor mobiele dagen.
Beleef games nog beter
Met SSD-topsnelheden tot 540 MB/s profiteert je van snellere installatie- en laadtijden en met wel 2 TB draagbare capaciteit kan je meer dan 50 games opslaan en overal mee naartoe nemen.
Een draagbare SSD voor snelheid. En ruimte
Met zijn sequentiële lees-en schrijfsnelheden tot 540 MB/s kan je met de BarraCuda Fast SSD HR-foto's eenvoudig bekijken, bewerken en overzetten en opgeslagen video's rechtstreeks naar jouw laptop streamen.
Met wel 2 TB capaciteit biedt deze draagbare SSD jou ook een enorme opslagruimte voor een volledige bibliotheek van foto's, films, muziek, werkprojecten en nog veel meer.
USB-C voor vandaag. En ook morgen.
Tegenwoordig is USB-C de aangewezen interface voor de meeste apparaten en de BarraCuda Fast SSD is er heel eenvoudig op aan te sluiten met de meegeleverde omkeerbare USB-C-kabel. Je kan de kabel dus nooit meer verkeerd aansluiten. Je krijgt er ook een Type-C-naar-Type-A-kabel bij, voor universele compatibiliteit met elke USB-computer.
Een externe SSD. Een meesterwerk.
De BarraCuda Fast SSD heeft een behuizing die voor 99% ingetogen is, maar die met zijn groene LED accent toch elke ruimte een energiek karakter weet te geven. Met zijn lichte, schokbestendige vormgeving is het apparaat bovendien ook bestand tegen de ruwe omstandigheden van transport. Het apparaat werkt bovendien ook met busvoeding, zodat geen externe stroomtoevoer meer nodig is. Dus… is het alleen maar een back-upschijf? Nee, veel meer dan dat! Het is eerder een doordachte draagbare architectuur waarop jij kan vertrouwen.
Handige software voor back-ups en synchronisatie van bestanden
Met de BarraCuda Fast SSD kan je bestanden eenvoudig up-to-date houden: synchroniseer gewoon mappen en bestanden met de meegeleverde software voor back-ups en mirroring van mappen en controleer doelmappen automatisch op toegevoegde, verwijderde en gewijzigde bestanden.
Wat krijgt u allemaal?
Seagate BarraCuda Fast SSD
Seagate Toolkit: software voor back-ups en mirroring
Type-C-kabel (46 cm)
Type-C-naar-type-A-kabel (46 cm)
Snelstartgids

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Seagate BarraCuda Fast SSD 2TB (Zwart)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 5 =