Sharp koelvriescombinatie SJBA31IMXW2EU

449.00

Artikelnummer: 000000000000225226 Categorie:

Beschrijving

De Sharp SJBA31IMXW2EU geeft je een handige en flexibele indeling
De Sharp SJBA31IMXW2EU is een multifunctionele koelvriescombinatie die je veel ruimte en een aantal extra's biedt. Deze machine is zeer zuinig met energie en geeft je een gelijkmatige temperatuur zonder kans op condens- of ijsvorming.
Op maat in te delen
Wil je een koelvriescombinatie met een aantal handige extra's en vooral veel ruimte om te koelen en te vriezen? Deze Sharp SJBA31IMXW2EU koelvriescombinatie heeft onderaan een vriesgedeelte met een inhoud van 94 liter, verspreid over drie transparante vriesvakken. Het koelgedeelte bovenaan heeft een inhoud van 230 liter. Bij deze koelkast krijg je standaard vier legplateaus, een groentelade en bovendien een aparte wijnlade. In de deur bevinden zich drie flexibel te plaatsen rekken. Zo kun je alles wat je gekoeld wilt bewaren op maat indelen en overzichtelijk plaatsen. Dit scheelt je veel tijd als je druk aan het koken bent.
Efficiënt koelen en vriezen zonder condens- en ijsvorming
De Sharp SJBA31IMXW2EU koelvriescombinatie is voorzien van multi airflow koeling en zorgt met zijn NoFrost-functie ervoor dat overtollig vocht uit de lucht gehaald wordt, voordat het je koel- en vriesgedeelte in gaat. Afgekoelde lucht kan minder vocht bevatten. Het vocht zou normaliter neerslaan als condens of in het vriesvak zorgen voor ijsvorming. Je gekoelde voedingsmiddelen worden dus niet vochtig en je hoeft ook niet meer handmatig te ontdooien. De vormgeving van deze koelvriescombinatie is ook zodanig dat hij efficiënt in je keuken past. Hij heeft een handig te bedienen elektronisch display en geïntegreerde deurhendel waardoor je hem gemakkelijk op maat kunt bedienen en openen.
Zuinig met energie en nagenoeg stil
De Sharp SJBA31IMXW2EU koelvriescombinatie wordt geleverd met een vernieuwd geleidesysteem waardoor je alle lades en vriesvakken gemakkelijk en probleemloos kunt bedienen. Dit scheelt je tijd en maakt deze machine erg gebruiksvriendelijk. Als je kijkt naar het standaard jaarverbruik, dan zie je dat deze koelvriescombinatie je ongeveer 263 kWu op jaarbasis kost. Vergeleken met concurrerende modellen is dit zeer energie-efficiënt. Deze Sharp is dan ook ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A++. Dit ga je op een positieve manier merken in je energierekening. Het geluidsniveau van 42 dB mag je ook beoordelen als vrijwel stil. Van hinderlijk geluid heb je met deze koelvriescombinatie beslist geen last.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sharp koelvriescombinatie SJBA31IMXW2EU” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − twaalf =