Sharp luchtreiniger KC-G50EUW

649.00

Artikelnummer: 000000000000246749 Categorie:

Beschrijving

Intelligente luchtreiniger en luchtbevochtiger in één
De Sharp KC-G50EUW is een luchtreiniger en luchtbevochtiger in één, die de lucht in jouw huis reinigt met behulp van gepatenteerde Plasmacluster-technologie.
Luchtreinigingsprogramma's
Speciale programma's tegen pollen en voor de productie van extra lucht zuiverende ionen, zorgen voor een snelle reiniging van de ruimte.
Display indicatoren
Het display op de Sharp-luchtreinigers laat gedetailleerde informatie zien over het verontreinigingsniveau en de luchtvochtigheid in de kamer.
Efficiënte luchtverplaatsing
Sharp-luchtreinigers hebben een hoge luchtverplaastingscapaciteit. Dit betekent dat ze veel lucht per uur door de luchtreiniger heen kunnen laten stromen. Zo kunnen ze de lucht snel en efficiënt reinigen.
Stil en rustig
Door het lage geluidsniveau zijn de Sharp luchtreinigers uitstekend geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Ze zorgen gedurende de hele nacht voor schone lucht en je kunt hierdoor rustig slapen.
Plasmacluster Ion-systeem
Sharps, gepatenteerde Plasmacluster luchtzuivering, helpt bij het verwijderen van ongewenste geuren, allergenen, bacteriën, virussen en zelfs huisstofmijt in de lucht. De gehele ruimte wordt gereinigd, zelfs achter meubels. Op deze manier heb je dus altijd een fris huis.
Sensortechnologie
Ingebouwde sensoren meten de luchtvochtigheid, stof, geur en de temperatuur in de ruimte. Zo houden Sharp luchtreinigers de lucht schoon door hier hun programma automatisch aan te passen.
Tweemaal zo schoon
Sharp luchtreinigers gebruiken zowel positieve als negatieve ionen, die ongewenste deeltjes in de lucht ontbinden of beschadigen. Daarnaast maken ze ook gebruik van hoogwaardige HEPA filters.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sharp luchtreiniger KC-G50EUW” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × een =