Siemens fornuis HL9S7W340

1,249.00

Artikelnummer: 000000000000281636 Categorie:

Beschrijving

Siemens iQ500 vrijstaand elektrisch fornuis
Dit moderne elektrische fornuis met inductiekookplaat is voorzien van een modern digitaal display voor nog meer bedieningsgemak. Onder de oven is een handige opberglade met antislip mat voor het opbergen van je keuken accessoires.
Inductie kookplaat
Dit fornuis is voorzien van vier kookzones, waarvan aan de linkerkant een combi-zone. Deze zone maakt het mogelijk om een groot kookoppervlakte te creëren. Met de cookControl30 beschik je over automatische programma’s die er voor zorgen dat je de beste resultaten behaalt. De inductie kookplaat heeft 17 vermogenstanden, en een aantal handige functies:
Timer met uitschakelfunctie voor alle kookzones
Kookwekker
quickStart functie
reStart functie
wipeGuard: wrijfbeveiliging 20 seconden
Oven
De iQ500 oven beschikt over 9 verwarmingssystemen: Hetelucht mild, 3D hetelucht Plus, coolStart, Langzaam garen, Vario grootvlakgrill, Circulatiegrill, Onderwarmte, Pizzastand, Onder- en bovenwarmte. De 3D-hetelucht zorgt er voor dat de hetelucht gelijkmatig wordt verdeeld en je de perfecte resultaten hebt op drie verschillende hoogtes in de oven. De snel voorverwarmen-functie zorgt er voor dat de oven in 5 minuten tot 175 graden is voorverwarmt (met 3D hotAir verwarming). Met de Kerntemperatuurmeter (1-punts) kan je heel eenvoudig en met zekerheid braden. De oven is voorzien van een activeClean® systeem. Je hoeft nooit meer zelf je oven te reinigen. Met slechts één druk op de knop verandert u de resten van bakken, braden en grillen bij hoge temperaturen in as – neem de resten eenvoudig af met een doek. De oven is voorzien van een softClose sluitingsmechanisme. Het zorgt er voor dat de deur van de oven nog makkelijker en veiliger sluit. Slechts een zacht duwtje tegen de deur is genoeg. Het systeem zorgt er voor dat de deur fluisterzacht sluit. De Deur is aan de buitenkant voorzien van coolGlas. Dit zorgt er voor dat de oven niet heet wordt aan de buitenkant. Bij de oven worde een Rooster en Universele braadslede geleverd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens fornuis HL9S7W340” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =