Siemens gaskookplaat (inbouw) EP6A6HC20N

499.00

Artikelnummer: 000000000000225981 Categorie:

Beschrijving

Hou je van lekker koken maar heb je niet heel veel ruimte in je keuken? Dan biedt de Siemens EP6A6HC20N gaskookplaat een oplossing. De gaskookplaat beschikt over 4 gasbranders waaronder 1 wokbrander. Je kunt hier echt van alles mee klaar maken. Naast het gemak van de kookplaat, ziet hij er ook nog eens mooi uit. De keramische plaat geeft een moderne look aan je keuken.
Voor al je recepten
Naast de wokbrander heeft de Siemens EP6A6HC20N een sudderbrander waar je een sausje warm mee kunt maken en twee gewone gasbranders. Van stamppotten tot oosterse gerechten, je maakt er alles mee klaar. De Siemens kookplaat heeft gietijzeren pannendragers die ervoor zorgen dat je pannen nooit wegglijden. Handig als je door de pan roert en veilig als er kinderen in de buurt zijn. Denk je bij een gaskookplaat direct aan gedoe met lucifers en aanstekers? Dat is bij de Siemens EP6A6HC20N geen probleem. Dankzij de snelstart wordt het vuur met een draai aan de knop automatisch ontstoken.
Koken op glas
Met de Siemens EP6A6HC20N kookplaat kook je op een keramische glasplaat. Dit ziet er niet alleen mooi uit maar zorgt er ook voor dat je de kookplaat eenvoudig schoon kunt maken. Stroomt de pasta over en is het een grote knoeiboel geworden? Haal er even een doekje langs en het is zo opgeruimd. De Siemens EP6A6HC20N is een inbouwkookplaat en eenvoudig te monteren. Omdat er geen fornuis aan vast zit neemt hij niet veel ruimte in en past hij ook in kleinere keukens.
Voordelen van de Siemens EP6A6HC20N kookplaat op een rijtje
Automatische vlam ontsteking
Eenvoudig schoon te maken
Krachtige wokbrander van 3500 watt
Ideaal voor kleinere keukens
Moderne uitstraling
Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke kookplaat die werkt op gas? Dan is de Siemens EP6A6HC20N een goede keus. Je hoeft de gaskookplaat alleen maar op het gas aan te sluiten en je kunt aan de slag. De 4 gaspitten variƫrend in grootte zorgen ervoor dat je bijna alle recepten uit je kookboek met gemak kunt bereiden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens gaskookplaat (inbouw) EP6A6HC20N” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − zeven =