Siemens Home Connect vaatwasser (inbouw) SN677X06TN

1,037.00

Artikelnummer: 000000000000231823 Categorie:

Beschrijving

Siemens vaatwasser (inbouw) SN677X06TN
Deze buitengewoon zuinige vaatwasser kun je met de Home Connect app vanuit je smartphone bedienen. De afwasmachine is voorzien van VarioFlexPlus-korven en blauwe led-verlichting. Het brilliantShine systeem zorgt voor extra glanzende en droge glazen.
MetalTouch-Control en slimme bediening
De volledig integreerbare Siemens SN677X06TN vaatwasser heeft een prachtig MetalTouch-Control bedieningspaneel aan de bovenzijde van de deur. Met lichte aanrakingen stel je het apparaat in. Je hebt hierbij keuze uit 7 vaatwasprogramma's en 5 speciale functies, waaronder VarioSpeedPlus (verkorte programmaduur), HygiënePlus (anti-bacterie) en IntensiveZone. De programmastatus en de resterende tijd worden door het timeLight systeem op de vloer geprojecteerd. Voor nog meer gemak kun je de Home Connect app van Siemens op je smartphone of tablet installeren. Waar je ook bent, heb je toegang tot de instellingen van de vaatwasser. De app toont je eveneens het verloop van de afwascyclus en geeft je meldingen over het algemeen beheer van het apparaat; bijvoorbeeld wanneer de vaatwastabletten moeten worden aangevuld.
De Siemens SN677X06TN vaatwasser biedt optimaal inruimgemak
Dankzij geoptimaliseerde varioFlexPlus-korven ervaar je enorme flexibiliteit bij het inladen van je vaat. In de onderkorf is het voorste rek om en om inklapbaar en in de bovenkorf zijn de kopjeshouders in delen inklapbaar. Het handige rackMatic systeem biedt 3 standen voor de bovenkorf, waardoor je grote spullen makkelijk kunt plaatsen. Voor bestek, kooklepels en klein serviesgoed is er een aparte VarioLadePro. Twee blauwe led-lampen boven de deuropening zorgen voor een aangename, heldere verlichting van de binnenruimte.
Extra glanzend glaswerk
De Siemens SN677X06TN heeft bijzondere aandacht voor je glaswerk. Het brilliantShine systeem is een perfect samenspel tussen het Glas 40° spoelprogramma en de Glansdroog speciale functie. De vaatwasser is hiervoor uitgerust met een gepatenteerd Zeolith-droogsysteem dat vocht absorbeert en omzet in warmte. Je wijnglazen, bierglazen en longdrinkglazen worden sprankelend schoon en droog. Deze volledig integreerbare vaatwasser is uiterst zuinig met water (7,5 liter per afwasbeurt) en energie (A+++ -10% energie efficiëntie). De duurzame iQdrive-motor opereert bovendien erg stil. Geniet van bijzonder inruimgemak, soft-touch bediening en sprankelend schone vaat met de Siemens SN677X06TN vaatwasser.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens Home Connect vaatwasser (inbouw) SN677X06TN” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + 1 =