Siemens Home Connect vaatwasser (inbouw) SX677X06TN

1,049.00

Artikelnummer: 000000000000283208 Categorie:

Beschrijving

De Siemens Home Connect inbouw vaatwasser SX677X06TN biedt veel gebruiksgemak
De Siemens Home Connect inbouw vaatwasser SX677X06TN kun je met een app vanaf elke willekeurige plek bedienen. Slimme sensoren zorgen voor een optimaal resultaat zonder verspilling van water en energie. De handige korven geven je veel gebruiksgemak.
Op maat afwassen met veel moderne opties
In de Siemens Home Connect inbouw vaatwasser SX677X06TN kun je met gemak dertien complete couverts kwijt. Je keuken is dus snel aan kant, ook bij een groot familiediner. Heb je vaat dat niet erg vuil is en snel schoon moet zijn? Zet je machine in de VarioSpeed Plus-stand en verkort je afwastijd met wel 66%. Dit is zeker erg handig als je op een feest glaswerk of koffie- en theekopjes nodig hebt. Door zijn Zeolieth droogproces en zijn brilliantShine systeem komt je glaswerk bovendien volledig droog en glanzend uit je machine. Het poleren van jouw glaswerk is niet langer meer nodig!
Afwassen via je smartphone
Deze Siemens Home Connect inbouw vaatwasser SX677X06TN heeft een aantal handige voorgeprogrammeerde functies waardoor je jouw vaat op maat kunt afwassen. Je kunt echter ook kiezen voor de Auto programma-optie. De slimme Aquasensor-technologie meet de vervuilingsgraad van je vaat en stelt automatisch temperatuur, hoeveelheid afwasmiddel en water in, waardoor je altijd een optimaal resultaat hebt. Het display van je vaatwasser is gemakkelijk af te lezen, maar projecteert ook nog eens een duidelijk beeld op je vloer. In één oogopslag zie je hoelang je machine nog nodig heeft om zijn afwascyclus te voltooien. Ben je onderweg en wil je dat je afwasmachine zijn werk doet? Met de handige Home Connect app laat je hem werken, terwijl jij nog op je werk of elders bent.
Zeer zuinig met energie en water
De zeer efficiënte iQdrive-motor van de Siemens Home Connect inbouw vaatwasser SX677X06TN maakt nauwelijks geluid en is bijzonder duurzaam. Bovendien is hij nauwelijks onderhevig aan slijtage. Per jaar moet je ongeveer rekenen op 211 kWu aan energie. Dit mag je gerust een buitengewoon zuinige prestatie noemen. Deze Siemens afwasmachine is dan ook ingedeeld in de speciale klasse A+++ -10%. Ook met water is hij erg efficiënt. Per wasbeurt verbruik je slechts 7,5 liter. Hierdoor ga je jaarlijks veel geld besparen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens Home Connect vaatwasser (inbouw) SX677X06TN” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + zeventien =