Siemens inductiekookplaat (inbouw) EE645BPB2E

546.00

Artikelnummer: 000000000000225970 Categorie:

Beschrijving

Siemens iQ500 inductiekookplaat
De Siemens EE645BPB2E inductiekookplaat is een moderne en praktische inductiekookplaat met vier kookzones. Met de powerBoost-functie worden pannen snel opgewarmd en de kookplaat schakelt automatisch uit op het moment dat de pan van de kookzone wordt gehaald.
Slimme inductiekookplaat
De Siemens EE645BPB2E is een slimme inductiekookplaat waarmee je snel een maaltijd op tafel zet. De kookplaat is uitgerust met een snelstart om alle kookzones in één keer in te schakelen. Daarnaast zorgt de powerBoost-functie ervoor dat de pannen extra snel worden opgewarmd. De inductiekookplaat is verder zeer veilig in gebruik aangezien de warmte direct wordt overgebracht aan de pannen zonder dat de kookzone heet wordt. Met het digitale display bedient u eenvoudig alle functies. Ten slotte is deze kookplaat eenvoudig schoon te houden.
Digitaal bedieningspaneel
Met het digitale bedieningspaneel bedien je eenvoudig alle functies van de Siemens EE645BPB2E inductiekookplaat. Zo kies je eenvoudig de gewenste kookstand per kookzone. Verder heb je de mogelijkheid om via het bedieningspaneel de powerBoost-functie, de combiZone of de timer in te schakelen.
Combineer meerdere kookzones
Eén van de meest bijzondere functies van deze inductiekookplaat is de combiZone. Deze functie geeft je de mogelijkheid om de twee kookzones aan de linkerkant aan elkaar te koppelen en als één zone te bedienen. Met name een langwerpige en ovale pan wordt op deze manier optimaal verwarmd.
Koken met timer
Met de Siemens EE645BPB2E inductiekookplaat voorkom je gemakkelijk dat je gerechten overkoken. Stel dat je bijvoorbeeld een bepaalde hoeveelheid aardappelen wilt koken, dan kun je vooraf een tijd instellen zodat de kookzone wordt uitgeschakeld als de bereidingstijd is verstreken. Je wordt met een geluidssignaal gewaarschuwd dat de kooktijd voorbij is.
Koken met PowerBoost
Wil je een grote hoeveelheid water zo snel mogelijk aan de kook brengen? Maak dan gebruik van de powerBoost-functie. Nadat je de kookzone hebt geselecteerd, klik je op de speciale powerBoost-knop om de hoogste kookstand te activeren. Deze functie verhoogt het vermogen van de kookzone met maximaal 50%.
Slimme functies voor optimaal kookgemak
Geniet van optimaal kookgemak met de slimme functies van deze Siemens inductiekookplaat:
Handig digitaal bedieningspaneel
powerBoost-functie
combiZone-functie
Snelstart
Timer-functie
Automatisch uitschakelen
PowerManager
De powermanager zorgt er voor dat de kookplaat geschikt is voor zowel 1 als 2 fasen aansluiting. Via deze functie kan je gemakkelijk aangeven hoe jij je kookplaat aan hebt gesloten en dus hoeveel power hij kan geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens inductiekookplaat (inbouw) EE645BPB2E” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − een =