Siemens iQ300 koelkast KS36VVI3P

649.00

Artikelnummer: 000000000000283856 Categorie:

Beschrijving

Siemens iQ300 koelkast KS36VVI3P, strak en modern design
De Siemens iQ300 koelkast KS36VVI3P is ideaal wanneer je op zoek bent naar een vrijstaand toestel dat mooi aansluit bij je moderne keuken. Het uiterst strakke design is minimalistisch en pas perfect binnen een ditto keuken. De zilvergrijze kleur vertoont niet snel vlekken en is neutraal zodat ze bij elk kleurenpallet dat voor de keuken gekozen is aansluit. Om de Siemens iQ300 koelkast KS36VVI3Pte plaatsen die je een ruimte te voorzien van 186 cm hoog, 60 cm breed en 65 cm diep. Een tussenruimte is net nodig, dit toestel kan rechtstreeks tegen een ander toestel geplaatst worden of een muur. Een groot voordeel gezien er dan minder kans is op kruimels en dergelijke die tussen twee toestellen vallen op moeilijk bereikbare plekken.
Kies voor groot en handig met de Siemens iQ300 koelkast KS36VVI3P
Wie een groot gezin heeft of met verschillende mensen een huis deelt, weet dat een frigo met voldoende ruimte een must is. De Siemens iQ300 koelkast KS36VVI3P heeft een netto capaciteit van maar liefst 346 liter wat zeer behoorlijk is. Deze inhoud is onderverdeeld in vakken dankzij 6 glasplateaus die uitneembaar zijn. Zo kun je alle etenswaren op een overzichtelijke manier opbergen. Daarnaast zijn er vijf ruime deurvakken en een flessenhouder. Onderaan vind je de hyperFResh lade voor groenten en fruit die voorzien is van een vochtigheidsregelaar zodat alles langer vers blijft.
Siemens iQ300 koelkast KS36VVI3P, zuinig en stil
Met een geluidsniveau van slechts 39dB kun je gerust spreken van een stille koelkast. Vooral voor mensen met een open keuken is dit erg belangrijk omdat de koelkast dan deel uitmaakt van de leefruimte. Een hard gezoem van de motor is dan uit den boze. Wat betreft de zuinigheid valt het toestel in een A++ klasse met een jaarlijks verbruik van 112 kWu. Dit is een zeer lag verbruik voor een koelkast van deze afmetingen. Enkele andere leuke kenmerken van de Siemens iQ300 koelkast KS36VVI3P zijn de uitstekende LED-verlichting die in werking treedt zodra je de deur opent, de verstelbare voeten en transportwieltjes en de automatisch ontdooien functie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens iQ300 koelkast KS36VVI3P” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 5 =