Siemens iSensoric wasmachine WMN16T3471

565.00

Artikelnummer: 000000000000086120 Categorie:

Beschrijving

Siemens ISensoric Wasmachine WMN16T3471
Deze iQ500 wasmachine van Siemens beschikt over verschillende sensoren om zo effectief en innovatief mogelijk te wassen. Met energie label A+++-30% is hij super zuinig en door de iQdrive motor is hij extra stil.
Meer controle over je wasbeurten
Met tien verschillende wasprogramma's, een centrifugesnelheid van 1600 toeren per minuut en een maximale belading van zeven kilogram kan de Siemens WMN16T3471 iedere was moeiteloos aan. Het grote display van deze machine geeft de uitgebreide mogelijkheden van de machine helder weer. Zo zorg je met de 24-uurs eindtijduitstel er eenvoudig voor dat een wasbeurt niet eerder begint of niet eerder klaar is dan dat jij dat wilt. En met de handige VarioPerfect-optie bepaal je zelf of de machine in een wasbeurt meer energie moet besparen of juist tot 65% sneller moet wassen met toch hetzelfde geweldige wasresultaat.
Superstil en superzuinig wassen
Deze stille en duurzame wasmachine van Siemens blinkt uit door zijn geavanceerde energiebesparing en superieure aandrijving:
Superstil wassen: de moderne iQdrive motor van de WMN16T3471 werkt met magneten, waardoor er veel minder wrijving ontstaat tussen bewegende onderdelen dan bij machines met een koolborstelmotor. Het resultaat hiervan is dat deze wasmachine van Siemens superstil zijn werk doet.
Gaat gegarandeerd lang mee: Siemens garandeert dat de geavanceerde koolborstelloze iQdrive van deze wasmachine zeer lang meegaat. Je krijgt dan ook standaard tien jaar garantie op de motor van de WMN16T3471.
Wavedrum is extra zacht voor je wasgoed: de speciale golvende structuur van de trommel zorgt ervoor dat de Siemens WMN16T3471 zachter is voor al je wasgoed, waardoor je langer plezier hebt van je favoriete kledingstukken.
Tot 30% zuiniger wassen dan A+++: dit is de allerzuinigste wasmachine die je zult vinden. De sensoren van het uitgekiende waterPerfect Plus systeem meten exact hoeveel was er in de machine zit en passen daar de hoeveelheid water precies op aan. In combinatie met de zuinige iQdrive motor verbruikt de Siemens WMN16T3471 daardoor tot 30% minder energie dan andere machines met een A+++ label.
Met de Siemens WMN16T3471 ben je verzekerd van langdurig zuinig en stil wassen met een een uitstekende bescherming van je wasgoed.
Bekijk hier alle wasmachines van Siemens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens iSensoric wasmachine WMN16T3471” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − negentien =