Siemens keramische kookplaat ET645HN17E

309.00

Artikelnummer: 000000000000075949 Categorie:

Beschrijving

De Siemens ET645HN17E valt meteen op door zijn moderne design. De kookplaat heeft 4 kookzones, waarvan één variabele voor extra grote pannen. Door middel van Siemens touchControl kan je elke kookzone met één aanraking bedienen. Kies uit 17 verschillende vermogensstanden en ervaar het gemak van de reStart functie.
Design van de Siemens ET645HN17E keramische kookplaat
De Siemens ET645HN17E is uitgevoerd in zwart en heeft 4 kookzones. Van deze kookzones zijn er 2 met een variabel formaat. Extra grote pannen zijn dus nooit een probleem. Het bedienen van de kookzones doe je met behulp van touchControl en het digitale LED beeldscherm. Snel en makkelijk, want met een lichte aanraking van je vinger bepaal jij de temperatuur of schakel je in of uit. Kinderbeveiliging voorkomt dat jouw instellingen veranderd worden door nieuwsgierige kleine handjes. Moet je onverwachts de keuken verlaten? Dan kan je vertrouwen op de veiligheidsuitschakeling.
Snel, makkelijk en nauwkeurig koken
Met de Siemens ET645HN17E bereid je elk gerecht precies zoals je wilt. Per kookzone kan je switchen tussen 17 verschillende vermogensstanden. Als je bij een volgende kooksessie gebruik wilt maken van dezelfde instellingen, kan je handig gebruik maken van de Siemens reStart functie. Deze slaat jouw voorkeuren op, zodat je dezelfde maaltijd een volgende keer nog makkelijker klaar kunt maken. De kookplaat beschikt over de volgende kookzones:
Zone linksvoor: 2kW
Zone linksachter: 1,8 kW – 2,6 kW
Zone rechtsvoor: 1 kW – 2,2 kW
Zone rechtsachter: 1,2 kW
De kookzone linksachter is extra groot, zodat je ook afwijkende, of grotere pannen kan plaatsen. Rechtsvoor vind je een bij te schakelen braadzone. Elke kookzone heeft een 2-voudige restwarmte aanduiding, zodat je altijd weet of, en hoe warm de kookplaat is.
Eenvoudig elke maaltijd bereiden met de Siemens ET645HN17E
De flexibele kookzone en de bij te stellen braadzone maken de Siemens ET645HN17E een veelzijdige kookplaat. Per zone kan je het vermogen nauwkeurig in – en bijstellen met Siemens touchControl. Door de automatische uitschakeling en het kinderslot kan je altijd veilig aan de slag, ook op hectische dagen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens keramische kookplaat ET645HN17E” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − veertien =