Siemens koelkast (inbouw) KI18RV20

379.00

Artikelnummer: 000000000000058237 Categorie:

Beschrijving

Siemens KI18RV20
Deze volledig integreerbare koelkast is met zijn A+ energie-efficiëntieklasse zeer zuinig in gebruik. Het apparaat heeft een inhoud van 151 liter die dankzij de aanwezige elementen, zoals draagplateaus en deurvakken, zeer efficiënt in te delen is.
Een nieuwe koelkast én een lagere energierekening
Wil je besparen op de kosten voor energie? Dan is het verstandig om een apparaat aan te schaffen dat is gemaakt met oog op zuinigheid. Deze Siemens heeft een energie-efficiëntieklasse van A+ en verbruikt daarmee jaarlijks gemiddeld zo'n 129 kilowattuur. Deze energiezuinigheid levert een mooie kostenbesparing op en daarnaast heeft het apparaat ook nog eens een minder negatieve impact op het milieu.
Klein model met diverse componenten
Een groot voordeel van dit inbouw apparaat is dat dit kleine model niet veel ruimte in beslag neemt. De beperkte inhoud van 151 liter hoeft ook voor het vullen van de koelkast geen enkel probleem te zijn. Deze Siemens is namelijk in het bezit van verschillende componenten, zoals een groentelade, vier grote deurvakken en vier legplateaus. Van de vier legplateaus zijn zelfs drie legplateus verstelbaar. Dankzij de aanwezigheid van al deze onderdelen kun je vaak meer kwijt dan je in eerste instantie zou denken. De aanwezige legplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, is het altijd fijn om zeker te weten dat er bij breuk alleen kleine, onscherpe glaskorrels ontstaan.
Handige extra's
De mogelijkheid om de draairichting van de deur te verwisselen, maakt het nog eenvoudiger om een geschikte plek voor het apparaat te vinden. Wanneer je niet voldoende ruimte hebt om de deur open te doen, zorg je er gewoon voor dat deze de andere kant op gaat draaien. Het anti-bacteria systeem geeft de groei van bacteriën aan de binnenzijde van het apparaat geen kans. Hierdoor blijven jouw etenswaren zo lang mogelijk houdbaar. Met een laag energieverbruik, verschillende indelingsmogelijkheden en een deur waarvan de draairichting verwisselbaar is, valt dit compacte model onder de gebruiksvriendelijke koelkasten van dit moment.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens koelkast (inbouw) KI18RV20” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − 7 =