Siemens koelkast (inbouw) KI20LV20

431.80

Artikelnummer: 000000000000059575 Categorie:

Beschrijving

De Siemens KI20LV20: een functionele koelkast
Een goed werkende functionele koelkast is in ieder huishouden een vast onderdeel van de keukenapparatuur. Je kunt tegenwoordig niet zonder optimale mogelijkheden om je levensmiddelen goed gekoeld en vers te kunnen bewaren. Als je goed maar eenvoudig wilt kunnen koelen in een doeltreffend duurzaam apparaat, dan is de Siemens KI20LV20 koelkast een utstekende keuze. Dit model kan ook fraai worden ingebouwd in je keuken.
Altijd kunnen vertrouwen op topkwaliteit
Met de Siemens KI20LV20 koelkast kies je voor een model waarbij je altijd kunt vertrouwen op de topkwaliteit die hoort bij een merk als Siemens. Deze koelkast met energieklasse A+, heeft een netto inhoud van 145 liter. Om je levensmiddelen praktisch uit te kunnen stallen heb je de beschikking over 4 legplateaus van veiligheidsglas waarvan er 3 verstelbaar zijn. De functionele binnenverlichting zorgt voor een goed overzicht. De Siemens KI20LV20 heeft een eenvoudig te reinigen lichte binnenruimte en een CrisperBox met vochtregulering en een gegolfde bodem. Het vriesvak heeft toch nog 17 liter invriescapaciteit en voldoende ruimte voor diepvriespizza's zodat je de hoognodige producten goed ingevroren kunt bewaren. Een handig eierbakje en een aparte flessenklem zijn welkome accessoires die tot de standaarduitrusting van deze koelkast behoren. De invriescapaciteit van 2kg per 24 uur en de bewaartijd van 12 uur bij een eventuele storing maken het verhaal over deze effici├źnte betaalbare koelkast compleet. Je kiest met de Siemens KI20LV20 voor een koelkast met goede specificaties zoals onder andere:
Een elegant modern design
Goede inbouwmogelijkheden
De topkwaliteit van een degelijk Duits merk
Energieklasse A+
Een netto inhoud van 145 liter
4 ruime legplateaus van veiligheidsglas (3 verstelbaar)
Functionele binnenverlichting
Een eenvoudig te reinigen lichte binnenruimte
Een handige CrisperBox met vochtregulering
Een eierbakje en een aparte flessenklem
Een 17 liter vriesdeel
Invriescapaciteit van 2kg per 24uur
Bewaartijd van 12 uur bij storing
De Siemens KI20LV20 koelkast is een perfecte aanschaf als je voor een scherpe prijs wilt kunnen beschikken over een functioneel en praktisch apparaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens koelkast (inbouw) KI20LV20” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + 19 =