Siemens sensoFresh wasmachine WM16W790NL

831.00

Artikelnummer: 000000000000219960 Categorie:

Beschrijving

Siemens sensoFresh wasmachine WM16W790NL
Deze zuinige iQ700 ISensoric wasmachine is extra zuinig met energielabel A+++ -30%  en biedt extra veel ruimte voor jouw wasgoed. Hij heeft namelijk een capaciteit van 9 kilo. De wasmachine is te bedienen via een groot, overzichtelijk LED-display om de programmaduur, temperatuurselectie, max. toerental, resterende tijdsduur en 24 u eindtijd instelling, sensoFresh intensiteit en verbruiksindicatie te overzien.
Kleding is in 30 munuten opgefrist en direct weer draagbaar
De Siemens WM16W790NL beschikt over sensoFresh. Hiermee kun je effectief geuren verwijderen in een hele korte tijd zonder te wassen. Zelfs uit kledingstukken die normaal gesproken te kwetsbaar zijn om in de wasmachine te wassen, zoals nette jurken of blazers. Het sensoFresh- en trommelreinigingsprogramma maken gebruik van actieve zuurstof. Hierdoor hoef je dus geen wasmiddel te gebruiken. Dankzij sensoFresh kun je op lage temperaturen tot 40 graden hygiënisch schoon wassen.
Veelzijdig, sterk en zuinig
Een wasmachine die nog zuiniger is dan de Siemens sensofresh is niet te vinden. Hij heeft energielabel A+++-30%. Dat is 30% zuiniger dan de gewone energiescore kan weergeven, dus je weet zeker dat je geen energie verspilt als je wast. Het design van de zijwanden en de motor zijn ontworpen om zo min mogelijk geluid te verspreiden, en zowel de wasklasse als de droogklasse scoren een A. Je kunt een handig snel programma van 15 minuten kiezen voor een klein wasje tussendoor, en er zijn speciale programma's voor wol en zijde. De machine beschikt over interieurverlichting, een kinderslot een uitgestelde start en een resterende tijd indicatie. Kortom, een luxe uitgevoerde wasmachine met veel handige opties, een grote capaciteit van 9 kilo en een krachtige centrifuge met 1600 rotaties per minuut.
Speciaal voor buitensporters
Met sensofresh kun je snel en efficiënt op lage temperaturen wassen. Vuil en geurtjes verdwijnen in korte tijd, ook als je delicate stoffen wilt reinigen. Dat kan omdat sensoFresh actieve zuurstofdeeltjes gebruikt. Ook zonder water kun je zo je kleding opfrissen. Siemens heeft deze wasmachine voorzien van een krachtige en duurzame iQdrive-motor waar je 10 jaar garantie op krijgt. Dit is dus echt een degelijke machine waar je lang plezier van zult hebben. Heb je vaak extra vuile kleding te wassen omdat je aan buitensport doet of omdat de kinderen het leuk vinden om door de modder te rollen? Geen probleem, want Siemens heeft een speciaal programma voor sport- en outdoorkleding ontwikkeld. Laat de kinderen dus zorgeloos ravotten en cross met je mountainbike door de plassen. Je Siemens wasmachine heeft er geen enkel probleem mee.
Aanvullende wasprogramma's:
Centrifugeertoerental
EcoPerfect
Extra snel 15 min.
Extra spoelen
Klaar
Licht strijken
Outdoor
Overhemden
snel/mix
SpeedPerfect
Start / Bijvullen
Temperatuurkeuze
Voorwas
Bekijk hier alle Siemens wasmachines!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens sensoFresh wasmachine WM16W790NL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vier =