Siemens vaatwasser (inbouw) SN515S00AE

448.99

Artikelnummer: 000000000000231840 Categorie:

Beschrijving

Duurzaam en snel afwassen met de Siemens SN515S00AE
Deze vaatwasser voor 12 couverts is stil en duurzaam door de unieke iQdrive-motor. Deze motor staat voor maximaal resultaat en weinig slijtage. Halveer je afwastijd met de varioSpeed knop en ruim makkelijk in met de verstelbare bovenkorf.
Aan de slag met de Siemens SN515S00AE
De Siemens SN515S00AE is een semi-inbouw vaatwasser die valt onder energie effici├źntieklasse A+. Met een geluidsniveau van 48 dB is dit een stille vaatwasser. Altijd prettig met jonge kinderen of een open keuken. Op het LED display lees je de resterende tijd van jouw vaat, en bedienen doe je met vertrouwde draaiknoppen. Wil je de wasbeurt uitstellen, dan kan dit met de startuitstelfunctie. Als je vaat eenmaal draait, houdt het kinderslot alle nieuwsgierige handjes buiten. Aan veiligheid voor lekkage is ook gedacht. Het aquaStop-veiligheidssysteem van de Siemens SN515S00AE voorkomt waterschade in je keuken!
Inruimen en afwassen
De SN515S00AE maakt jou het inruimen makkelijk. Door de verstelbare bovenkorf heb je altijd genoeg ruimte. Onderin grote borden of bovenin hoge glazen? Geen probleem! Nu we het toch over glazen hebben, het glasbeschermingssysteem van de Siemens SN515S00AE reinigt extra voorzichtig. Je kan je favoriete glazen dus gerust aan deze vaatwasser overlaten. Handig aan deze vaatwasser is de varioSpeed functie. Met deze functie kan je de programma's in de helft van de tijd draaien (met uitzondering van de voorspoel – of snelwasprogramma's). De SN515S00AE biedt de volgende 5 programma's:
Auto(45-65 graden)
Quick
Economy
Intensief
Voorwas
Bij het auto-programma meet de AquaSensor de vuilgraad van de was, zodat de hoeveelheid water daarop wordt aangepast.
De unieke iQDrive motor van de Siemens SN515S00AE
Deze vaatwasser van Siemens draait met de duurzame Siemens iQDrive motor. Deze magneettechnologie zorgt voor minder wrijving en vervolgens minder slijtage. Je vaatwasser gaat dus langer mee.
Laat je vaat lekker over aan de Siemens SN515S00AE
Of je nu om je grote borden of je mooiste glazen gaat, je kan ze met een gerust hart aan de SN515S00AE overlaten. Met de varioSpeed functie en het Quick programma past deze vaatwasser prima in een druk leven. Door de iQDrive motor is hij bovendien slijtvast en stil.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens vaatwasser (inbouw) SN515S00AE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − twee =