Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X10JE

629.00

Artikelnummer: 000000000000283543 Categorie:

Beschrijving

De Siemens SN636X10JE inbouw vaatwasser
Deze zuinige A++ vaatwasser integreer je volledig in het design van je keuken en is met een capaciteit van 13 couverts ruim geschikt voor huishoudens van vier of vijf personen. Met varioSpeedPlus is je vaat in minimale tijd perfect schoon en droog, doordat je de programma's tot maar liefst 66% kunt verkorten.
Optimaal resultaat
Je hebt de keuze uit zes automatische instellingen zodat je de tijd en intensiteit eenvoudig aanpast op bijvoorbeeld zeer vuile vaat of een halve lading met licht vuile vaat. Het glasbeschermingssysteem voorkomt dat je glaswerk beschadigd wordt en laat je glazen er lang mooi uit zien.
Handige opties
De Siemens SN636X10JE inbouw vaatwasser heeft een slimme AquaSensor die continu de vervuilingsgraad van het spoelwater meet. Hierdoor gebruikt hij alleen die hoeveelheid water die ook echt nodig is. Uiteindelijk levert je dat een besparing op, zowel op water als afwasmiddel. Deze vaatwasser is voorzien van AquaStop, die je tegen elke vorm van waterschade beschermt. Daarnaast beschikt deze vaatwassen over infoLight, dit projecteert een blauw licht op de keukenvloer als het gekozen programma loopt en stopt zodra de vaat klaar is.
Duurzaam, stil en zuinig met energie
De Siemens SN636X10JE inbouw vaatwasser heeft een duurzame en stille iQdrive-motor, een nieuwe innovatie van Siemens. Een iQdrive-motor is bijzonder stil en doet jaren lang ongestoord zijn werk. Het achtergrondgeluid bedraagt slechts 46 dB, dus je kunt je machine gerust laten draaien als iedereen al slaapt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens vaatwasser (inbouw) SN636X10JE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + acht =